To je to što me zanima!

Nova nada vatrogasaca: Foxy će nastaviti gdje je stao Rex...

Policija i dalje lovi ljude koji su napali psa DVD-a Karlovac. Rex je nažalost uginuo, a zamijenit će ga mlada Foxy. Belgijska ovčarka ima istančani nagon pa su je darovali vatrogascima...
Vidi originalni članak

Na Facebooku mi je netko napisao kako želi da se Rex brzo oporavi i da jednog dana spasi upravo one koji su ga ozlijedili. Upravo to mi je olakšalo odluku da krenemo ispočetka s novim psom i mislim da je to jedini ispravan način, rekao nam je Dejan Ranitović, vatrogasac DVD-a Karlovac.

Cijelu njegovu obitelj, prijatelje, susjede, vatrogasce iz DVD-a, ali i Hrvatske pogodila je 4. kolovoza vijest da im je uginuo njemački ovčar Rex. S njim je trenirao kako bi postao licencirani potražni pas i kako bi sudjelovao u akcijama potrage za izgubljenim ljudima. Krajem srpnja, dok je bio u dvorištu, napao ga je nepoznati provalnik i izudarao metalnom palicom po glavi. Rex je bio u nesvijesti, a život mu je spasio veterinar. Danima je bio na infuziji i teškim lijekovima. Na čuđenje svih uspio je ustati i sam lagano šetati. Nažalost, sreća je kratko trajala jer je imao moždani udar i ubrzo uginuo. Sad će Rexovo mjesto u obitelji, a uskoro i na poslu, upotpuniti kujica belgijskog ovčara koju su nazvali Foxy. Vatrogascima se javila obitelj Vidović s područja Pokupskog i ponudila im štene.

NIJE IZDRŽAO, UGINUO OD STRESA 'Bio je beba kad je došao, a ime je dobio po inspektoru Rexu...'

- Gledali smo njezine osobine te jako dobro reagira na zvukove i lopticu. Ima jako dobre predispozicije postati dobar potražni pas. Osim toga, ovo je dobra prilika za cijelu obitelj, da se trgnemo i dobijemo jednu novu snagu - iskren je Dejan. Foxy se dobro snašla u novom domu. Čipirana je, dobila je cjepiva i morat će biti u karanteni najmanje dva tjedna.

- Ona puca samopouzdanjem i ima odličan nagon - kaže nam oraspoloženi Dejan.

U međuvremenu policija nastavlja istragu oko Rexa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 20.08.2019.

    Imam musko stence cistokrvnog belgiskog ovcara htjeo sam ga za sebe zadrzati a kada sam cuo tu tuznu pricu poklonio bi vam to stence

  • mily 09.08.2019.

    budi dobra prema dobrima i zločesta prema zločestima! Sretno Foxy

  • mihaela1000 09.08.2019.

    Bravo,sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare