To je to što me zanima!

Nova nesreća na mitingu: Pilot poginuo u padu vojnog aviona

Pilot je upravljao zrakoplovom tipa T-28. Još nije poznato zbog čega se srušio nakon jedne vratolomije. Samo dan ranije u padu aviona poginulo je devet ljudi
Vidi originalni članak

U padu aviona na mitingu u Zapadnoj Virginiji u subotu je poginuo pilot Jack Mangan (54), izvijestile su lokalne vlasti. Na tlu nitko nije ozlijeđen, javlja CNN. Pilot je upravljao zrakoplovom tipa T-28, a nije odmah bilo poznato zbog čega je pao. Mangan je tijekom jedne akrobacije trebao proći pored drugog aviona, no nakon što su se razdvojili, avion se srušio.

- Vidjeli smo bljesak i čuli eksploziju. Bilo je zastrašujuće - rekla je svjedokinja nesreće. Dodaje kako se u jednom trenutku mogao čuti žamor publike, nakon čega su svi odjednom utihnuli. 

Pilot je u Martinsburgu vozio avion iz 1958. godine. S klubom Trojan Horsemen nastupao je po mitinzima, prenosi WSOTV. Bivši je vojni pilot, koji je dobio nekoliko odlikovanja.

Nesreća je bila samo dan nakon nesreće na mitingu u Renu, gdje je u padu aviona iz II svjetskog rata poginulo devet ljudi, a više od 56 je ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ojčoićopgzhglč 18.09.2011.

    Uff kako ih Bog kara.

  • walterbranisarajevo 18.09.2011.

    . ..SORY AMERI ALLi 28.POTENCIJALLNA NAŠA CRVENA NDH NEBUM BiLLA U NACISSTIČKOJ EUROPiPi. ..BESSPILLOTNA LETJELLICA iZ PAK,PAK,PAKISTANA. ..

  • dane1155 18.09.2011.

    kaj mislite koliko su stari naši migovi???? Znam ja!!! Mig 21-Bis bio aviomehaničar nekada na plesu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare