To je to što me zanima!

Udario automobilom u ogradu: 'Mogli su samo proglasiti smrt'

Vozač automobila je oko 21 sati u Kustošijanskoj ulici 248 u Zagrebu naletio na ogradu i preminuo od zadobivenih ozljeda. Riječ je o mlađem muškarcu u 30-tim godinama
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u petak navečer u Zagrebu poginuo je vozač automobila. Kako se doznaje, autom je oko 21 sati u Kustošijanskoj ulici 248 naletio na ogradu i preminuo od zadobivenih ozljeda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prednji dio automobila je potpuno smrskan. Navodno je riječ o mlađem muškarcu, starosti oko 35 godina. Susjedi navode kako je išao jako velikom brzinom i naletio na ogradu. Kažu da su odmah došli vatrogasci i Hitna pomoć, ali da su ga na mjestu proglasili mrtvim.

Nakon očevida bit će poznato više informacija.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • Smiki_1 25.11.2017.

    Koliko još ljudi mora poginuti na cestama da bi se inspekcija cestovnog prometa(UBER obavlja prijevoz putnika bez kvalifikacija i potrebnih dozvola)primila svog posla?

  • mily 25.11.2017.

    ...naletio na ogradu? zar mu se slučajno našla na cesti?

  • Smiki_1 25.11.2017.

    Ako se stvarno radi o UBER vozaču mediji će učiniti sve da se stvar zataška i što prije zabòravi!Da se slućajno radilo o taksiju zvonili bi na sva zvona !!Toliko o tome da je UBER povećao sigurnost na našim prometnicama jer svakodnevno smo svijedoci da to nije istina!!Laž i obmana!!!Mediji u službi krupnog kapitala a ljude ko jebe!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare