To je to što me zanima!

Nova teorija zavjere: Hillary je jako bolesna, glumi je dvojnica

SAD: Hillary je, podsjetimo, pozlilo za vrijeme obilježavanja 11. rujna. Kasnije je prioćeno da ima upalu pluća. Teretičari zavjere kažu da se u javnosti pojavila njezina dvojnica
Vidi originalni članak

Hillary Clinton ima dvojnicu, tvrde teoretičari zavjere. Hillary je, podsjetimo, pozlilo za vrijeme obilježavanja 11. rujna. Iako je ona kasnije rekla da joj je samo pozlilo, mediji su pisali da se onesvijestila. Odveli su je i nakon što je popila vode i osvježila ju klima, došla je k sebi. Nakon toga je priznala da ima upalu pluća. Oporavlja se, a kampanju bi trebala nastaviti u petak.

Nakon što joj je pozlilo na obilježavanju 11. rujna, Clinton su odvezli u kuću njezine kćeri. Teoretičari zavjere tvrde da žena koja je izašla iz kuće Chelsea Clinton nije bila njezina majka već njezina dvojnica.

To su utvrdili na temelju fotografija. Tvrde da  Hillary ima duži kažiprst od prstenjaka.

Osim toga, Hillary je snimljena kako pored restorana grli djevojčicu i fotografira se s njom i misle da je to čudno budući da ima upalu pluća.

- Zašto bi grlila djevojčicu, ako je bolesna, mogla ju je zaraziti - tvrde teoretičari zavjera, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 83

  • luka000sb 15.09.2016.

    Glupost! Dokazana je činjenica da je Hillary vanzemaljski gušter. Također, Obama je putovao kroz vrijeme da bi ubio Lincolna i zataškao da na svijetu živi samo 7 milijuna ljudi. Probudi se, narode!

  • jakolishe 14.09.2016.

    ovo je jalza iz pustakovca !!

  • Prva Proleterska 14.09.2016.

    Svako moguće sranje prenosite ! Na kratko ! Kao što je otisak prsta jedinstveni za svaku osobu posebno , tako je i otisak dlani jedinstven za svaku osobu pojedinačno. E sad pogledajte crte dlani leve ruke Hilary i vaše " dvojnice "!! Sve rećeno jel tako i neznam šta se trudite i zahebavate ćitaoce sa izdarijama !

Komentiraj...
Vidi sve komentare