To je to što me zanima!

Nova uhićenja zbog droge u Splitu: 'Pala' dvojica mladića

Drogu je policija pronašla kod dvojice splitskih mladića. Jednom (25) su našli speed, marihuanu i ecstasy u Podstrani, a drugom (19) su pretragom stana u Splitu našli marihuanu...
Vidi originalni članak

Policijski službenici splitsko-dalmatinske policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kod kojeg su na području Podstrane pronašli 134,5 grama speeda, 83 grama marihuane i 7 tableta ecstasyja. Nakon istrage u policiji predan je pritvorskom nadzorniku.

SNIMKA UHIĆENJA Dočekao policiju u kafiću: Filip se zbog brata osvetio dilerima

Drugom mladiću (19) su pretražili stan u Splitu, a našli su 114,5 grama marihuane. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • the devil 17.01.2020.

    Sad budu kao 2 dana radili,i te sitne đankie osuđivali... Jer ipak trojica su mrtva...pravio posao se ne usude napravit,disu veče ribe.. i nešto od kolača u džep pa evo.. malo krivosuđu od kolača i biznis teče.. a pravit se znaju sa kaznama od 500kn kad te zaustave.. ko da te šerif zaustavio,arogantno.. pa se onda drži frajerom,jer vidi ćuda ima pištolj.. a 30 puta več bio na bolovanju kaj se sam slučajno ustreljio u nogu pištoljem.toliko o inteligeligenciji ..

  • tomislav678 17.01.2020.

    Tko zna možda je i koji murjak šef mafije pa vata sitne ribe drugih šefova...Doće maca na vratanca kad tad

  • 16.01.2020.

    prodavali lošu robu pa policija maknula konkurenciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare