To je to što me zanima!

'Nova utrka u naoružanju ako propadne ugovor s NATO-om'

Medvedev je istaknuo da bi se velika utrka u naoružanju mogla razbuktati ukoliko propadne ugovor sa NATO-om oko proturaketnog štita. Govor su ocijenili bijednim
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Dimitrij Medvedev rekao je u godišnjem obraćanju naciji kako će Rusija i Zapad pokrenuti novu utrku u naoružanju sljedećeg desetljeća, ako ne uspije suglasje u gradnji obrambenog sustava. Pozvao je i na borbu protiv demografske krize i korupcije. Analitičari su njegov govor ocijenili bijednim. Medvedev je istaknuo kako bi se velika utrka u naoružanju mogla razbuktati ukoliko propadne ugovor sa NATO-om oko proturaketnog štita. Zatražio je i bolju suradnju sa SAD-om, ukidanje viza te tehnološku razmjenu s EU. Zauzeo se i za oštrije novčano kažnjavanje u borbi protiv korupcijskog zla. Ruski predsjednik je osudio i izravne veze kriminalnog svijeta i ruske policije, piše Washington Post.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nefer 01.12.2010.

    ak dojdu mali zeleni mogu se slikati i s raketnim stitom i sa svim naoruzanjem....

  • tommba 01.12.2010.

    siti smo mi vaših utrka.....sirotinja pati

  • zbrdazdola 01.12.2010.

    Sada bar imaju dobar izgovor za izgradnju zajedničkog obrambenog štita, Ameri otkrili male zelene (amebe sa Saturna).hehe! Mars nap... pardon Saturn napada!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare