To je to što me zanima!

Novac 'sjeo' na račun: Davor Patafta danas izlazi iz pritvora

Poduzetnika Davora Pataftu terete da je uz pomoć Ivana Čehoka Varaždin oštetio za 29 milijuna kuna. Ovo je do sada najveća jamčevina do sada određena kod nas
Vidi originalni članak

Varaždinski poduzetnik Davor Patafta u utorak je uplatio 12 milijuna kuna jamčevine kako bi se branio sa slobode. Do kraja dana trebali bi ga pustiti iz zatvora u Remetincu, u kojem se nalazi od 10. lipnja. Pataftu terete da je Grad Varaždin uz pomoć Ivana Čehoka oštetio za 29 milijuna kuna.

Dosadašnji rekorder, po svoti novca koju je dao da se brani sa slobode, bio je poduzetnik Svjetlan Stanić poznat iz afere "Mali maestro". On je platio dva milijuna kuna kako bi se branio sa slobode. Kontroverzni poduzetnik Blaž Petrović ponudio je nekretninu u središtu Zagreba vrijednu dva milijuna kuna kako bi bio pušten iz pritvora.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ifrancuz29 19.07.2011.

    treba sve ove i one koji su pokrali ovu državu u jednu septičku jamu... narod nema šta jesti..... ma j*bo ovu državu

  • Smartass81 19.07.2011.

    a možete misliti koliko ima kad je samo jamčevinu platio 12 milijuna...a zaposlenici u Visu imaju 1400 ili nešto više kuna plaće

  • bernardaf 19.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare