To je to što me zanima!

'Novca imamo do travnja, ne možemo nikako vratiti dugove'

Grčki premijer Alexis Tsipras sastao se danas u Berlinu s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel kako bi dogovorio strategiju izlaska iz dugogodišnje krize
Vidi originalni članak

Grčki premijer Alexis Tsipras sastao se danas u Berlinu s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel kako bi dogovorio strategiju izlaska iz dugogodišnje krize.

- Nema šanse da Grčka po ovim uvjetima vrati sve dugove. Na taj način nam nikako ne pomažete, točnije, samo nam otežavate - napisao je Tsipras Angeli Merkel prije nekoliko dana, prenosi Financial Times.

Merkel i Tsipras su se složili da su Grčkoj potrebne reforme, javlja Reuters.

Grčki premijer izrazio je želju za novim odnosima s Njemačkom, a njemačka kancelarka istaknula je kako je razgovorom dviju strana izražena volja za suradnjom. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • - DAVOR - 24.03.2015.

    Kako rade majmune od ljudi to nije za povjerovat,manipuliraju njima ko malom djecom ... čuj to,nema novaca??? jesu ga oteli van zemaljci?? neko ga spalio?? zakopao 200 metara pod zemlju?? di su deseci milijardi eura koje su vam sa lihvarskim kamatama dali?? dobiš novce potrošiš ih i oni ispare,više nitko nezna za njih.... kako to niko ne kuži šta se dešava??

  • crazy mind 24.03.2015.

    danas grcka sutra mi

  • GJURO 24.03.2015.

    a di vam je nestala lova koju ste dobili,....ajmo, vratit malo po malo...ili bi to bogata Hrvatska trebala

Komentiraj...
Vidi sve komentare