To je to što me zanima!

Nove optužbe protiv Clintona: Napao čak četiri tinejdžerice?

Clinton koji danas ima 71 godinu, više se puta našao pod optužbama da je seksualno uznemiravao žene, a najpoznatija je njegova afera s Monicom Lewinsky
Vidi originalni članak

Bill Clinton, bivši američki predsjednik, suočava se s novim optužbama za seksualni napad. Sada ga optužuju četiri žene koje tvrde da ih je napadao ranih 2000-ih godina kada je Clinton surađivao s bogatim Playboyem Ronom Burkleom. 

Žene koje nisu imenovane su u vrijeme napada radile na nižim pozicijama u Burkleovoj organizaciji i bile su tada u kasnim tinejdžerskim godinama. Clinton je pomagao  Burkleu u poslu i po svijetu je putovao njegovim avionom imena 'Air F**k One'.

Clinton koji danas ima 71 godinu, više se puta našao pod optužbama da je seksualno uznemiravao žene, a najpoznatija je njegova afera s Monicom Lewinsky.

Clintonova supruga Hillary već je planirala unajmiti privatne detektive koji bi pronašli "prljavo rublje" u životu četiriju žena koje ga sada optužuju, ali su joj odvjetnici savjetovali da odustane od toga. 

Edward Klein, bivši urednik New York Times Magazinea i autor brojnih knjiga, uključujući i knjige o obitelji Clinton je krajem listopada objavio knjigu  The Plot to Destroy Trump. U toj knjizi iznosi najnovije optužbe protiv Clintona. Član Clintonovog tima odvjetnika potvrdio je postojanje tih optužbi, navodi Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • saitek1970 21.11.2017.

    kad ti se žena j... s politikom moraš i ti s nećim...stara konjina

  • Provokator2322 21.11.2017.

    Monika je od Bilovog napravila usnu harmoniku, tešto se neku može prisiliti na to

  • Ma Ba 21.11.2017.

    Vidi mu se u faci da je Manijak i pedofil..ali posto je to bil clinton,sve je ok..ali neko to odozgo sve vidi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare