To je to što me zanima!

Nove Visa Premium kartice će biti dostupne već u kolovozu

Nove kartice mijenjaju American Express. Kartice nude beskontaktno plaćanje, paket osiguranja te druge razne premium pogodnosti poput nagrađivanja vjernosti. Svi postojeći korisnici dobit će ih do kraja godine.
Vidi originalni članak

Kreirali smo 12 kartica koje će svakom našem korisniku American Expressa osigurati da uživaju u svim postojećim pogodnostima, rekao je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda na predstavljanju novih Visa Premium kartica.

Radi se o novom asortimanu kartica koja će do kraja godine zamijeniti American Express kartice, a predstavili su ih jučer u Domu hrvatskih likovnih umjetnika u Zagrebu.

Kartice nude beskontaktno plaćanje, najveći paket osiguranja te druge premium pogodnosti kao što su program nagrađivanja vjernosti, obročna otplata bez kamata i naknada, kredite putem kartice, putničke usluge, pomoć na putu i ostalo.

Na karticama će biti oslikani motivi sazviježđa i lava, a bit će pristuni na osnovnoj kartici Premium Visa Gold te na Premium Visa Platinum i Infinite karticama.

Novim korisnicima će Visa Premium kartice biti dostupne već tijekom kolovoza, a oni koji ih zatraže do 31.12. neće plaćati upisninu i članarinu za prvu godinu. Svi postojeći korisnici će nove kartice dobiti do kraja godine.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 03.07.2019.

    Ne znam za Amex, ali kod Dinersa platim 230kn godisnje clanarine i imam besplatno HAK clanstvo koje inace kosta 200kn za godinu dana i cije sam usluge visestruko iskoristio, a odnedavno su prestali sa darovima prema skupljenim bodovima i sada ti svaki mjesec na racun daju 0,5% potrosenog iznosa. Realno, za sve sto ionako moram kupiti meni se vise isplati stalno i svugdje provlaciti Diners umjesto bilo koje druge kartice. U par mjeseci skupio sam skoro 70kn. Do kraja godine isplatim i clanstvo. Napokon nesto korisno od njih.

  • 03.07.2019.

    pogodnosti?? opet laži...bio sam korisnik amexa 19 godina, i niti jednom nisam dobio nikakvu pogodnost kao dugogodišnji član..isto će bit i sa ovom karticom - god. članarina 300kn kamata na kredu 20% i sl...nek si ju turnu u pe-du. ja je neću

Komentiraj...
Vidi sve komentare