To je to što me zanima!

Novi dan, novi rotor u Zagrebu: U krug kroz još jedno križanje

U ponedjeljak su krenuli radovi na Jarunu, a u utorak kreću radovi na raskrižju u Sopotu
Vidi originalni članak

Iz Grada Zagreba objavili su da od utorka slijedi privremena regulacija prometa zbog izgradnje još jednog kružnog toka i to na raskrižju Turinine i Ostrogovićeve u Novom Zagrebu.

Tim raskrižjem od utorka, 12. ožujka do petka, 22. ožujka se neće moći prometovati, a iz Grada predlažu obilazni pravac:

- Turinina (jug) - Islandska - SR Njemačke - Av. Dubrovnik -polukružno raskrižje Av. Dubrovnik/Stonska/Viktora Kovačića - Av. Dubrovnik -Turinina (sjever).

SANACIJA ISTOČNOG DIJELA Počela nova regulacija prometa zbog radova na Jadranskom mostu: Stvaraju se velike gužve

Za vrijeme radova pristup stanarima Ostrogovićeve ulice kao i pristup Dječjem vrtiću Sopot biti će omogućen.

- Sve sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu. Posebno apeliramo na pješake da obrate pozornost s obzirom da će nogostup biti zauzet te je njihovo kretanje predviđeno obilaznim pješačkim prijelazima - poručuju iz Grada.

Od ponedjeljka izgradnja kružnog toka na Jarunu

Od ponedjeljka od 8 sati pa sve do idućeg petka do 15 sati bit će onemogućen pristup, odnosno ulaz i izlaz u RSC Jarun iz Ulice Hrvatskog sokola jer se izvode radovi izgradnje novog kružnog toka, priopćili su iz Grada Izvode se radovi izgradnje novog kružnog toka. 

SPAJAJU PRODUŽETAK BRANIMIROVE Zagrepčani, pripremite se na gužve! U Branimirovoj krenuli radovi, ovo su obilazni pravci

S ciljem smirivanja prometa i povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu, na raskrižju Ulice Hrgovići i Jarunske ulice u promet je ovog vikenda pušten novi elipsasti minirotor. U neposrednoj blizini planira se i uređenje autobusnih stajališta s peronima.

-  Radovi na elipsastom rotoru vrijedni su oko 45.000 eura, i završeni su 8. ožujka - rekli su iz Grada. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • TVP 11.03.2024.

    Bravo. Rotori su najpraktičnija i najbolja rješenja za smanjivanje gužvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare