To je to što me zanima!

Novi detalj tragedije kod Brinja: Poljaci su stajali na autocesti prije stravičnog naleta kamiona

Iz Državnog odvjetništva izvijestili su da je auto, u kojem je bila poljska obitelj, stao iz nepoznatog razloga u krajnjoj desnoj voznoj traci. Na njih je kamionom naletio vozač (46) iz BiH
Vidi originalni članak

Do tragične nesreće na autocesti A1 kod Brinja došlo je u ponedjeljak nakon što je vozač (46) iz Bosne i Hercegovine naletio na poljski automobil koji je bio zaustavljen u krajnjoj desnoj voznoj traci autoceste. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novi je to detalj teške nesreće u kojoj je poginuo desetogodišnji dječak u automobilu, koji su objavili iz karlovačkog Županijskog državnog odvjetništva nakon što su proveli očevid nesreće u suradnji s policajcima iz PU ličko-senjske.

Kako se navodi, još nije poznato zbog čega je automobil bio zaustavljen u toj traci, a i na fotografijama se vidi da se radi o voznoj, a ne zaustavnoj traci.

Podsjetimo, tragičnoj nesreći vozač (37) automobila zadobio je ozljede opasne po život, a još dvoje putnika lake ozljede.

KAMION SE ZABIO U AUTO VIDEO Detalji strave kod Brinja: Dijete (11) poginulo na mjestu, uhitili vozača kamiona iz BiH

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu naložilo je provođenje daljnjih dokaznih radnji i izvida radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće.

 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • pipidugasoknaw2 08.09.2021.

    mobitel ko i onaj u tunelu

  • 08.09.2021.

    Skroz je neoprezan bio taj poljak ... a bome i bosanac.... doslo je do sraza dva velika uma! 🥴🥴🤧

  • pijevac 08.09.2021.

    stara renbault laguna, poznata po čestim kvarovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare