News

Komentari 126

VIDEO Detalji strave kod Brinja: Dijete (11) poginulo na mjestu, uhitili vozača kamiona iz BiH

VIDEO Detalji strave kod Brinja: Dijete (11) poginulo  na mjestu, uhitili vozača kamiona iz BiH

Vozač automobila poljskih registracija teško je ozlijeđen, dok su 40-godišnjakinja i 3-godišnje dijete, također putnici iz osobnog automobila lakše ozlijeđeni

U teškoj prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 15.30 sati na autocesti A1 kod Brinja poginulo je dijete.

Policija je u utorak ujutro izvijestila kako su obavili očevid te su utvrdili da je vozač (47) državljanin Bosne i Hercegovine vozio kamion BiH registracija te da je iz za sada neutvrđenog razloga prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio automobila poljskih registracija. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nesreća kod Brinja

Nakon silovitog udara kamion se "nasukao" na zadnji kraj automobila i uz zaštitnu ogradu ga gurao više od 150 metara. U trenucima užasnog naleta autocestom su letjeli dijelovi vozila, a iz osobnog automobila osobne stvari, dječja odjeća, lopta se otkotrljala na drugu stranu autoceste, autosjedalica je odletjela izvan zaštitne ograde...

Zadnji kraj automobila je potpuno smrskan i ostao je prikliješten pod kotačima kamiona.

Auto je vozio Poljak (38).

Zbog teških ozljeda na mjestu nesreće je poginulo dijete (11) koje je bilo putnik u automobilu.

Vozač automobila teško je ozlijeđen, dok su 40-godišnjakinja i 3-godišnje dijete, također putnici iz osobnog automobila lakše ozlijeđeni.


 
- Vozač teretnog vozila je uhićen, te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje - izvijestila je PU ličko-senjska.