To je to što me zanima!

Novi detalji istrage: Dankina mama vidjela je njene ubojice kada su stajali pokraj ograde?

Danka Ilić (2) nestala je 26. ožujka u Srbiji • Dvojicu radnika Vodovoda sumnjiče da su je udarili autom pa ubili • Njezino tijelo još nisu našli
Vidi originalni članak

I dalje nema traga Danki Ilić (2) iz Bora u Srbiji, niti njezinu tijelu. Malena Danka nestala je još 26. ožujka, a 4. travnja MUP Srbije objavio je da je ubijena te da su uhitili njezine ubojice, dvojicu radnika Vodovoda Srđana Janković (50) i Dejana Dragijevića (50). Pohvalili su se kako imaju priznanje dvojice monstruma da su djevojčicu pregazili autom, a kasnije je ubili te njezino tijelo bacili na ilegalni deponij. Očekivalo se kako će istražitelji, zahvaljujući informacijama do kojih su došli, vrlo brzo pronaći tijelo malene, što bi pojačalo njihov slučaj, a roditeljima omogućilo da dobiju konačni epilog i Danku isprate kako dolikuje.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 31

  • Tabita7 19.04.2024.

    Sad se sjetila da ih vidjela,gdje je bila u prvim minutama nestanka djeteta .. netko laže.

  • uvijek žedan 19.04.2024.

    Da nije policija po sistemu "gladim perom po riti" sjetili bi se oni. Kod nekadašnje milicije ne bi ni zaboravili !

  • Trag u beskraju 19.04.2024.

    U tako zapuštenom području ostaviti bebu od 2 godine van vidokruga potpuno je neodgovorno! Koliki je bio problem da majka povede i Danku do auta kad je već išla po vodu? Svaki odgovorni roditelj bi sa sobom vodio djecu, a ne ostavljao ih same na takvom području i u blizini ceste. Stvarno čudno da su se ova dvojica bolesnih psihopata zaustavila pored kuće u tim trenucima kada je majka ostavila kćerkicu samu bez nadzora? Doista vjerujem da se ovdje radi o isplaniranoj otmici. Živu su je ubacili u prtljažnik. Mala se u prtljažniku ozlijedila na alat tako da je ostalo je tragova krvi. Kasnije su je kraj divljeg deponija živu predali u ruke "trgovcima djece" te dobili obećanu nagradu. Nadam se da će je Interpol pronaći živu, a da će svi umiješani u ovo biti strogo sankcionirani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare