To je to što me zanima!

Novi incident: Sjeverna i Južna Koreja jutros razmijenile vatru

Novi incident: Sjeverna Koreja ispalila je jutros oko 7 sati projektil na zvučnike s južnokorejske strane granice. Južna Koreja uzvratila je artiljerijskom paljbom
Vidi originalni članak

Južnokorejska vojska obznanila je kako su njihovi susjedi zapucali na njih na zapadnom dijelu granice oko 7 sati po srednjoeuropskom vremenu. Oni su uzvratili artiljerijskom paljbom. Nije, kažu, prouzročena nikakva šteta.

Sjeverna Koreja ispalila je projektil na zvučnike s južnokorejske strane granice koje je Južna Koreja ponovo postavila nakon 10 godina. 

To su napravili nakon eksplozije protupješačkih mina u pograničnom području, za koju Seul optužuje Pjongjang, i u kojoj su 4. kolovoza ranjena dvojica južnokorejskih vojnika. I onda se već danima iz tih zvučnika puštaju poruke u kojima se osuđuje sjevernokorejska provokacija. Oni su još prošli tjedan demantirali da imaju išta s tom eksplozijom te zatražili Seul da prekine svoj propagandni rat inače će izvesti vojnu akciju u vidu "nasumičnih zračnih udara". 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • conte 21.08.2015.

    Ja navijam za sjevernu - ipak smo bili naši dok je stari bio živ...

  • 21.08.2015.

    Kako su razmijenili vatru? Zar nije vatra ista i u sjevernoj i južnoj Koreji? Kako oni to rade? Donesu svaki po jednu upaljenu baklju (s vatrom) pa na granici predaju jedan drugome uz neki protokol ? dajte počnite koristiti normalne izraze: recite PUCALI SU JEDNI PO DRUGIMA!!!!

  • Gatsby 21.08.2015.

    Dobro nisu južnjaci puštali Jelenu Rozgu, Kim bi im tek tada bacio atomsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare