To je to što me zanima!

Novi incident: Zbog poteškoća otkazan let CA Beograd-Split

Avion je u 13.14 sati trebao poletjeti za Split. Croatia Airlines je odlučila o svom trošku putnike prevesti do Zagreba autobusom, a potom zrakoplovom do Splita
Vidi originalni članak

Avion Croatia Airlinesa s 36 putnika ostao je u ponedjeljak na zemlji u beogradskoj Zračnoj luci Nikola Tesla zbog tehničkih poteškoća, odnosno kvara motora. Radi se ponovno o avionu DASH.

Avion je u 13.14 sati trebao poletjeti za Split. Croatia Airlines je odlučila o svom trošku putnike prevesti do Zagreba autobusom, a potom avionom do Splita. 

Novih informacija o tome zašto se nisu izvukli prednji kotači na njihovu avionu DASH koji je u petak letio za Zürich, još nema.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • SinišaRadalj 02.10.2013.

    dash tip aviona se kvari svima koji ga rentaju i imaju, na kvalitetu njega su se žalili piloti i kabinsko osoblje u zadnjem štrajku Croatia Airlinesa..na vrijeme! pametnome dosta i previše! Ali hvala bogu večinu flote Croatia Airlinesa ne čine DASHevi, nego zanemarivo mali dio flote, večininu flote čine zrakoplovi koji su toliko dobri da letite njima i kad kupite kartu od Lufthanse i obrnuto..prema tome..pametnom dosta i previše.

  • SinišaRadalj 02.10.2013.

    dash tip aviona se kvari svima koji ga rentaju i imaju, na kvalitetu njega su se žalili piloti i kabinsko osoblje u zadnjem štrajku Croatia Airlinesa..na vrijeme! pametnome dosta i previše!!!

  • ćeprolje 01.10.2013.

    Znači CA ide u prodaju - jadno od vlade i novinara - smeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare