To je to što me zanima!

Novi list prodali tvrtki kćeri češko-slovačkog fonda J&T

Glavni urednik Novog lista Nenad Hlača u utorak navečer potvrdio je da je Novi list prodan češko-slovačkom investicijskom fondu J&T, odnosno tvrtki kćeri pod nazivom JOJ
Vidi originalni članak

Glavni urednik Novog lista Nenad Hlača u utorak navečer potvrdio je da je Novi list prodan češko-slovačkom investicijskom fondu J&T, odnosno tvrtki kćeri pod nazivom JOJ, saznaje Fairpress iz izvora bliskog Novom listu.

Podsjetimo, nakon pritisaka bankarskog lobija i neodrživog financijskog statusa, javljeno je da Novi list ide u prodaju. Pripremne radnje oko prodaje ovog dnevnog lista bile su već tada u završnoj fazi, a pregovaralo se s dva potencijalna kupca. Jedan je Telegram Media Grupa, a drugi je češko-slovački investicijski fond J&T, iza kojeg navodno stoji stranačka struktura HDZ-a.

Iz Uprave Novog lista o tome da je list prodan slovačkom fondu, nisu dali potvrdan odgovor, ali nisu ni negirali navedene informacije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Riveri 30.03.2016.

    Novi list je ako niste znali utemeljio Frano Supilo 1900 godine, a to su hrvatske novine, a ako se nekome plese kolo neka ga plese na svom trgu a Rijeku pusti na miru.

  • brankopukydjuric 30.03.2016.

    Što su točno kupili investitori? Nekretnine što jedino vrijedi i novinare koji niš' ne vrijede?

  • šimešime 30.03.2016.

    JOJ... A joj...:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare