To je to što me zanima!

Novi napad na Marjanu: Žena je uspjela pobjeći muškarcu?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Japanku (26) koja je ljetovala u Splitu muškarac je napao preko dana, prije osam dana. Incident je u pismu opisala vlasnici apartmana koja je sve prijavila policiji
Vidi originalni članak

Japanka (26) koja je ljetovala u Splitu prije osam dana odlučila je sama prošetati Marjanom gdje ju je napao nepoznati muškarac. Ona je incident opisala u pismu koje je ostavila vlasnici apartmana.

- Otišla sam ujutro na Marjan. Čudan stariji muškarac me uhvatio, bila sam uplašena, napisala je djevojka u pismu, a piše Slobodna Dalmacija. S obzirom da je pismo ostavila kako bi se zahvalila gazdarici, napad je tek usput spomenula pa nije pojasnila kako je pobjegla napadaču. 

Vlasnica apartmana je o svemu obavijestila policiju, a napad koji je kratko opisan podsjeća na ubojstvo Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo čijeg ubojicu policija još nije uspjela pronaći.


Idi na 24sata

Komentari 130

  • dr Bal 28.09.2012.

    Opasnost postoji dok se ne pronadje bolesni ubojica! Opreza nikad dosta! Možda je to kakav bolesni policajac penzić koji zna navesti na krivi trag i ne ostaviti tragove za sobom!??!!?

  • 25.09.2012.

    "Locirati, uhititi, transferirati" Japanku i spojiti na poligraf. Ako ništa drugo, vidjet da li gazdarica plaća porez za iznajmljivanje. Pa njoj opaliti kaznu, eto bar nešto dobro u cijeloj priči.

  • mirj64 25.09.2012.

    dakle manijak je i dalje na djelu,policija obucite civilke i na marjan

Komentiraj...
Vidi sve komentare