To je to što me zanima!

Novi oružani sukob migranata na srpsko-mađarskoj granici: Ranjen je dvadesetogodišnjak

U vojvođanskom selu Horgoš, u blizini mađarsko srpske granice dogodio se oružan sukob migranta jučer navečer. Ranjen je jedan dvadesetogodišnjak, a specijalna policija privela je više od šesto osoba
Vidi originalni članak

U oružanom sukobu migranata u vojvođanskom selu Horgoš, u blizini mađarsko-srpske granice, u jučer kasno navečer ranjen je jedan dvadesetogodišnji mladić.

 Priopćio je to srbijanski MUP, koji je u to područje uputio veći broj pripadnika specijalne policije i priveo više od šesto osoba.

Tijekom pretrage terena na poziv mještana policija je na mjestu obračuna zatekla šestero migranata, među kojima i jednog s dvije prostrijelne ozljede.

PODIGLI OPTUŽNICU BiH: Pokušao prokrijumčariti 30 ilegalnih migranata u Hrvatsku

Radio televizija Srbije objavila je da je u tijeku velika operativna akcija u kojoj se obavlja pretraga terena u širem području Horgoša i Subotice, na sjeveru Vojvodine.

U pretragu su uključeni specijalci, helikopteri i dronovi.

Akcija je proširena i na područje Beograda i privedeno je više od 600 osoba.

VELIK RAST Božinović: U Hrvatsku je ove godine ušlo 36.000 migranata

Horgoš je pogranično mjesto s brojnim okolnim salašima u kojima utočište pronalaze migranti dok čekaju na ilegalni prelazak srpsko-mađarske granice.

Migrantski pravac preko Srbije i Mađarske posebno su proteklih dana spominjali austrijski dužnosnici, u kontekstu ulaska u šengen Hrvatske, Bugarske i Rumunjske, žaleći se na velik priljev migranata upravo tim pravcem.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare