To je to što me zanima!

Novi poraz za Putina: Ukrajinci mu pogodili još jedan brod?

Oleksej Hončarenko, čelnik vijeća u Odesi gdje je smještena najveća ukrajinska pomorska baza, rekao je Putinov brod u problemima u Crnom moru
Vidi originalni članak

Rusija je pretrpila još jedan veliki udarac, piše Daily Mail. Oni navode kako je nastradao novi brod ruske mornarice, Makarov, koji pripada frigati Admiral Grigorovich, koja svoje akcije vrši na Crnom moru.

Oleksej Hončarenko, čelnik vijeća u Odesi gdje je smještena najveća ukrajinska pomorska baza, rekao je da je Putinov brod u problemima u Crnom moru.

Otkrio je kako je brodica došla u probleme tijekom noći na svom Telegramu te je dodao da je pogođena ukrajinskom raketom sa Zmijskih otoka čiji su branitelji poručili drugom ruskom brodu da odj*be.

Neslužbeno se piše kako su na mjesto nesreće brzo došli avini i drugi brodovi, dok su senzori otkrili da su američki dronovi bili u blizini broda. Inače, ratni brod Makarov je u Crno more isplovio 2015. godine, dug je 124 metra, a može nositi 24 protuzračne rakete, torpedo za pomorske bitke i drugo naoružanje.

MORALNA POBJEDA UKRAJINE Kako će Kremlj ovo objasniti? Institut za rat: Gubitak 'Moskve' prisiljava Ruse na drugu taktiku

U slučaju da je Makarov zaista oštećen, bio bi to novi poraz za Rusiju nakon što je ranije potonuo brod Moskva.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je potonula Moskva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • habanero 07.05.2022.

    Povampireni ruski agresor   drzava  im tone sve dublje  sankcije sve jace .

  • gvagec 06.05.2022.

    Opet, e fućkaj ti sebe Putine ...................

  • 06.05.2022.

    Sljedeća dva tjedna su ključna za Rusiju...ma daj te ono

Komentiraj...
Vidi sve komentare