To je to što me zanima!

Zagrepčane uznemirila tutnjava - izgleda da su ipak bili Migovi

Na aplikaciji EMSC prijavljeno je kao da se radi o potresu, ali nije potvrđeno, a nije se oglasila ni naša Seizmološka služba, tako je vjerojatno riječ o letačkoj vježbi
Vidi originalni članak

U Zagrebu i okolici se oko podneva osjetila tutnjava i trešnja. Još nije poznato radi li se o potresu ili probijanju zvučnog zida. MORH je najavio da će danas MIG-ovi imati vježbe.

Na aplikaciji EMSC prijavljeno je kao da se radi o potresu, međutim ostalo je samo na obavijesti da se osjetilo nešto kao potres, a nije se oglasila ni naša Seizmološka služba, tako da je najvjerojatnije ipak bilo probijanje zvučnog zida.

Još čekamo podatke, ali i eventualnu objavu MORH-a je li bilo probijanja zvučnog zida.

- Bilo je kratko, ali jako, cijela kuća se zatresla - javlja čitatelj iz Novog Zagreba.

Podsjetimo, sinoć oko 23.15 jaki potres zatresao je Zagreb i okolicu, bio je jačine 3,1 po Richteru, a epicentar je bio u Markuševcu.

Ministarstvo obrane priopćilo je da će avioni letjeti na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije na visini od 1000 do 10.000 metara.

Letovi će se provoditi uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, a može se očekivati probijanje zvučnog zida, objavio je MORH u utorak.

Idi na 24sata

Komentari 175

  • 25.10.2021.

    Uz toliko nenaseljenih područja, sramotno je da se ku.če nad gradom

  • patron 22.04.2021.

    kako vas nije sramota koristiti agresorsku tehniku !!!!

  • ja pa ja 22.04.2021.

    ali ono na fotkici nisu Mig-ovi. Jesmo mi to kupili nove aviončeke a nitko nam ništa ne govori - kao obično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare