To je to što me zanima!

Novi potres pogodio BiH: 'Bilo je kratko, ali glasno i snažno'

Nakon što je BiH jučer zatresao snažan potres jačine 5,1 stupnjeva po Richteru, danas ujutro u 6:32 stanovnike središnje BiH probudio je potres jačine 3,3 stupnja po Richteru
Vidi originalni članak

Kao i u subotu, epicentar potresa opet je bio na Vlašiću, ali ovaj put treslo je nešto slabije, no opet dovoljno da probudi i uplaši stanovnike središnje BiH.

Potres se najjače osjetio na području Travnika, Turbeta i Novog Travnika, a nešto lakša podrhtavanja mogla su se osjetiti i u Dalmaciji.

Iako su nakon jučerašnjeg snažnog potresa od 5,1 stupanj mnogi bili u strahu, potresi kao jutrošnji, od 3,3 stupnja po Richteru, uglavnom ne izazivaju materijalnu štetu.

Mještani Travnika komentirali su da je potres bio kratak, ali snažan.

5,1 STUPNJEVA PO RICHTERU Jak potres u BiH: U Travniku pucali zidovi i padali dimnjaci

'Probudio me, bilo je glasno i trajalo je oko 5 sekundi', 'Bilo je jako glasno, ali kratko', komentirali su stanovnici Travnika. U Tuzli, Novom Travniku, Jajcu, Vitezu i Bugojnu su također osjetili podrhtavanje, ali slabijeg intenziteta.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Usora1 04.11.2019.

    ma daj ne dramite, nisam nista osjetio? no kartografija vam zbilja nije losa, ako ispravno razumijem kreatora karte nesrecu je oznacio simbolom crvene zvijezde. pun pogodak, to treba uvesti kao pravilo, sve sto ima znacenje nesrece dovoljno je tako obiljeziti da citaoci odmah znaju da se radi o nekomo baksuzluku.

  • škver 04.11.2019.

    Pogledaj zvijezdu. Koja lipota.

  • MatoTugo 03.11.2019.

    Obiljzavanje Potresa zvijezdom petokrakom nije prakticno.. Svi mi vrlo dobro znamo taj znak,I kad ga vidimo dobijemo pored potresa i potres mozga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare