To je to što me zanima!

Novi sastanak sa sindikatima: 'Imamo novu ponudu za njih'

Ministar rada najavio je novu ponudu za sindikate, no nije htio otkriti detalje. Želi ju prvo prezentirati u srijedu na sastanku, a zatim vidjeti hoće li sindikati njome biti zadovoljni
Vidi originalni članak

Ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović izvijestio da za sutra planiraju sastanak s obrazovnim sindikatima koji su u štrajku. O detaljima ponude nije htio, ali se nada da će sindikati biti zadovoljni i štrajk okončan, javlja N1

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da je u redu da sačuvamo ponudu za sastanak i prezentiramo ono sve što možemo u ovom trenutku ponuditi, da li će biti kakvih odstupanja vidjet ćemo sutra - rekao je Aladrović i najavio novi sastanak sa sindikatima za srijedu popodne. 

- Mi cijelo vrijeme komuniciramo da očekujemo kraj štrajka s obzirom na obećanja koja smo ponudili kroz TKU i opcionalno povećanje koeficijenta od dva posto ako ne dođe do izmjene uredbe i naravno da se nadamo kraju štrajka - odgovorio je na pitanje o tome nada li se da će s novom ponudom biti okončan štrajk. 

NE POSUSTAJU Sindikati Vladi dali ultimatum: 'Danas do 16h želimo ponudu!'

O novoj ponudi nije htio govoriti više i smatra da bi "bilo korektno prvo prezentirati sindikatima" pa vidjeti hoće li s ponudom biti zadovoljni. 

Nije htio komentirati optužbe Branimira Mihalineca da obmanjuje javnost jer je, kako kaže, prekulturan za to. 

ANDREJ PLENKOVIĆ: 'Nerazumno je štrajkati u momentima kada se diže plaća'

- To je bilo ispod razine elementarne kulture i kućnog odgoja, a i ono što želim poručiti, sutra će se sastanak održati, poslat ćemo poziv i očekujemo da će se sindikati odazvati i vidjeti što im Vlada nudi - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • arimmer 15.11.2019.

    Ne treba nam obrazovanje! Ne treba nam kontrola misljenja i mracni sarkazam u razredu. Ucitelji, ostavite djecu na miru! Sve u svemu, biti cete samo jos jedna cigla u zidu!

  • splitmoj 14.11.2019.

    Svicarski model politike koja radi za minimalac. Al to bi kod nas bilo jos gore jer onda bi tek pljackali. Jedino pravo rijesenje je skidanje s vlasti ovakvih lopova i zatvaranje svih koji su imali prste u pekmezu,znaci 99%. Takvi su svi i jedino kompletna promjena politickih struktura i zabrana hdz i sdp te svih koji su bili u tim partijama... naravno uz istrage i vracanje ukradenog i primherene kazne kao opomena buducim generacijama stalo bi na kraj ovoj anarhiji i bezvlađu

  • NivesG 13.11.2019.

    Imam i ja ponudu za vladu

Komentiraj...
Vidi sve komentare