To je to što me zanima!

Novi skandal: Gradonačelnik Toronta srušio ženu na pod

Članovi gradskog vijeća Toronta izglasali su ukidanje većine ovlasti gradonačelniku Fordu koji je u jednom trenutku projurio kroz prostoriju i bijesan naletio na ženu
Vidi originalni članak

Članovi gradskog vijeća Toronta izglasali su ukidanje većine ovlasti gradonačelniku Robu Fordu koji je u svjetskoj javnosti postao poznat nakon objave informacije da je pušio crack, a onda i prijetio ubojstvom, piše BBC.

Ford se također pojavio pred vijećnicima, a u jednom trenutku projurio je kroz prostoriju i dok je bijesan trčao naletio na vijećnicu Pam McConnell. U naletu ju je srušio na pod, ali onda joj je pomogao ustati.

Ford se kasnije ispričao svima koje je možda udario i objasnio da je pojurio prema svom bratu. Potez vijećnika osudio je i proglasio 'državnim udarom'. 

Inače, gradsko vijeće odlučilo je oduzeti ovlasti Fordu koji se i dalje odupire pritiscima da podnese ostavku. U ponedjeljak su velik dio njegovih ovlasti prenijeli na zamjenika gradonačelnika. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 19.11.2013.

    malo se pretjeruje.. od naslova sam očekivala da ju je primil i hitil u 3 pm.. čovjek je velik.. pa nije on kriv kaj mu se ženska našla na putu dok je on mahnito trčao.. pa mora se boriti da mu guzica debela ostane gdje je..

  • biciklist 19.11.2013.

    ovaj mi je kombinacija Mamića,Keruma i Bandića,

  • MALA RAJA 19.11.2013.

    ..treba ga staviti u UFC ring sa jednim opasnim borcem da ga malo ispuše...hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare