To je to što me zanima!

Novinarka: Zašto niste primjer pa da ne odete na misu?; Božinović: Upravo tako, neću ići

Na pitanje zbog čega se popušta crkvama, a drugim objektima poput sportskih ustanova ne, Božinović je rekao kako nije isto: 'Uzmite primjer Europe'...
Vidi originalni članak

Na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite, novinarka 24sata pitala je članove Stožera Alemku Markotić i Krunoslava Capaka, koji su izjavili da će ići na polnoćku unatoč donesenim mjerama, zbog čega ne ostanu doma i budu kao vođe borbe primjer građanima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Božinović neće ići na polnoćku jer želi biti primjer drugima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja vam mogu reći upravo tako... Ja neću ići - rekao je Božinović te dodao kako misli da ovo nije mjesto gdje treba prozivati te da se svaka situacija može urediti na način da se postavi okvir da bude najmanje rizičan. 

OBJASNILA KOLIKO JE OPASAN Markotić o novom soju korone: Dolazi do velikog broja upalnih parametara, pogoršava bolest

Na pitanje zbog čega se popušta crkvama, a drugim objektima poput sportskih ustanova ne, Božinović je rekao kako nije isto. 

- Uzmite primjer Europe. U svim državama su ugostiteljski objekti zatvoreni. A u svima su crkve tijekom blagdana otvorene i dostupne vjernicima jedino se razlikuju po preporukama. A mjere nisu ni strože ni blaže u odnosu na one u drugim zemljama - rekao je, a Beroš je  dodao kako ne vidi zašto bi bilo liječnicima komplicirano tražiti od poslodavca potvrdu da su se zarazili na poslu. 

LINIJE SU ZAGUŠENE Ljudi se žale da ne radi broj za informacije o propusnicama: 'Već ih je zatraženo 10.848'

- Svi koji žele ostvariti pravo na bolovanje po prof. bolesti moraju od poslodavca tražiti potvrdu. Sjetite se što je bilo na početku, neki su išli na skijanja i tamo se zarazili. Svi oni koji su se zarazili na poslu dobit će 100 posto plaću i tu nema spora - rekao je. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 168

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 22.12.2020.

    Ha ha ha.... oni se ravnaju sa evropom a kad treba dati plaču onda e ne možemo nismo mi ko evropa... he he he

  • Rino 29 22.12.2020.

    Normalno da neće ići na misu, kad neće biti u Zagrebu, već tko zna gdje, ali gosponu ne treba propusnica, ipak je on faca!?!?! S placa!!!!

  • Juka Francetić 21.12.2020.

    Kakav je Božić bez obitelji,bez djece koja krvavo zarađuju novac u inozemstvu?!Bez unučadi ili oca i majke?! Jadni nam dani na što smo spali!Da je itko sumjao da će nam ikad itko zabranit pravo na užu obitelj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare