To je to što me zanima!

Nuštar: Očevi prijavljeni nakon masovne tučnjave maloljetnika

U nedjelju navečer došlo je do masovne tučnjave maloljetnika. Svi su prekršajno prijavljeni, a policija je zbog protupravnog oduzimanja slobode te prijetnji prijavila i dvojicu roditelja sudionika tučnjave
Vidi originalni članak

Nakon tučnjave u Nuštru u nedjelju kasno navečer u kojoj je sudjelovalo nekoliko maloljetnika, nakon provedene istrage policija je prijavila dva roditelja!

Naime, prema kazivanju oca 14-togodišnjaka iz Nuštra, njegovoj sina je prijatelj iz sela pozvao da dođe na kratko k njemu u nedjelju navečer. Dečko je otišao iako mu je otac rekao da je prekasno da skitanje po selu.

Sina su mu tukli u dvorištu dok je ležao na tlu

No, kada je došao u kuću prijatelja, koja se nalazi u susjedstvu, tu ga je dočekala skupina od šestero vršanjaka iz Cerića koji su ga počeli tući. Ocu je bilo sumnjivo što sina nema doma pa je pošao po njega i zatekao dečke kako ga tuku u dvorištu kuće dok on leži na tlu.

Bijesan zbog viđenog 38-godišnji otac se zaletio među ekipu kako bi spriječio daljnje udaranje njegova sina, oni su se razbježali no, uspio je uhvatiti jednog 15-togodišnjaka.

POLICIJA IH SVE PRIJAVILA Potukli se na ulici u centru Pule: U sukob se uključio i slučajni prolaznik, svi su imali palice...

Pretučeni sin mu je rekao tko je taj dečko, da njegovog oca poznaju površno jer je politički aktivan u Ceriću pa se 38-godišnjak odlučio staviti agresivnog momka u svoj auto i otići direktno u Cerić kod njegova oca te mu ispričati što mu sin radi. U autu je sa njime bio u njegov pretučeni sin koji je bio pun modrica.

Prijetio da će ga ubiti puškom i zapaliti kuću

No, po dolasku u Cerić, pred kućom 45-godišnjeg lokalnog političara, nastaje skandal. Vidjevši svog sina u autu uplašenog, razljućeni otac počinje psovati čovjeka iz Nuštra koji ga je dovezao, prijetiti mu ubojstvom. Optužio ga je da je oteo njegovog sina i da ga je tukao u autu, da mu je prijetio da će ga ubiti puškom i zapaliti mu kuću.

Zbog izrečenih prijetnji Nuštarac je cijeli događaj prijavio policiji, a već sutradan se našao uhićen i saslušan u Policijskoj upravi Vukovarsko-srijemskoj zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode na štetu maloljetnika iz Cerića. Prijavu je dobio i političar za kazneno djelo prijetnje.

U PULI Prijetio je i vikao na policajce, htio ih je i tući: Priveli su ga...

Policija je za tučnjavu među maloljetnicima prijavila i dvojicu koje se smatra odgovornima za sukob. Sve to se događa u tjednu kada se obilježava Dan ružičastih majica kojime se na simboličan način želi skrenuti na problem vršnjačkog nasilja, ali i dok traje suđenje nešto starijoj ekipi mlađih punoljetnika iz istog dijela Slavonije koji su, prije dvije godine, u sličnoj tučnjavi, teško ozlijedili i za cijeli život oslijepili mladića iz Andrijaševaca. Zanimljivo je da su u oba slučaja članovi ekipe koji su se tukli bila i djeca lokalnih političara.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BlackRaven 24.02.2021.

    Za okladu koji je od dvojice neimenovanih kradezeovac? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare