Obavijesti

News

Komentari 4

Nuštar: Očevi prijavljeni nakon masovne tučnjave maloljetnika

Nuštar: Očevi prijavljeni nakon masovne tučnjave maloljetnika

U nedjelju navečer došlo je do masovne tučnjave maloljetnika. Svi su prekršajno prijavljeni, a policija je zbog protupravnog oduzimanja slobode te prijetnji prijavila i dvojicu roditelja sudionika tučnjave

VIDEO

Nakon tučnjave u Nuštru u nedjelju kasno navečer u kojoj je sudjelovalo nekoliko maloljetnika, nakon provedene istrage policija je prijavila dva roditelja!

Naime, prema kazivanju oca 14-togodišnjaka iz Nuštra, njegovoj sina je prijatelj iz sela pozvao da dođe na kratko k njemu u nedjelju navečer. Dečko je otišao iako mu je otac rekao da je prekasno da skitanje po selu.

Sina su mu tukli u dvorištu dok je ležao na tlu

No, kada je došao u kuću prijatelja, koja se nalazi u susjedstvu, tu ga je dočekala skupina od šestero vršanjaka iz Cerića koji su ga počeli tući. Ocu je bilo sumnjivo što sina nema doma pa je pošao po njega i zatekao dečke kako ga tuku u dvorištu kuće dok on leži na tlu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bijesan zbog viđenog 38-godišnji otac se zaletio među ekipu kako bi spriječio daljnje udaranje njegova sina, oni su se razbježali no, uspio je uhvatiti jednog 15-togodišnjaka.

Potukli se na ulici u centru Pule: U sukob se uključio i slučajni prolaznik, svi su imali palice...
Potukli se na ulici u centru Pule: U sukob se uključio i slučajni prolaznik,  svi su imali palice...

Pretučeni sin mu je rekao tko je taj dečko, da njegovog oca poznaju površno jer je politički aktivan u Ceriću pa se 38-godišnjak odlučio staviti agresivnog momka u svoj auto i otići direktno u Cerić kod njegova oca te mu ispričati što mu sin radi. U autu je sa njime bio u njegov pretučeni sin koji je bio pun modrica.

Prijetio da će ga ubiti puškom i zapaliti kuću

No, po dolasku u Cerić, pred kućom 45-godišnjeg lokalnog političara, nastaje skandal. Vidjevši svog sina u autu uplašenog, razljućeni otac počinje psovati čovjeka iz Nuštra koji ga je dovezao, prijetiti mu ubojstvom. Optužio ga je da je oteo njegovog sina i da ga je tukao u autu, da mu je prijetio da će ga ubiti puškom i zapaliti mu kuću.

Zbog izrečenih prijetnji Nuštarac je cijeli događaj prijavio policiji, a već sutradan se našao uhićen i saslušan u Policijskoj upravi Vukovarsko-srijemskoj zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode na štetu maloljetnika iz Cerića. Prijavu je dobio i političar za kazneno djelo prijetnje.

Prijetio je i vikao na policajce, htio ih je i tući: Priveli su ga...
Prijetio je i vikao na policajce, htio ih je i tući: Priveli su ga...

Policija je za tučnjavu među maloljetnicima prijavila i dvojicu koje se smatra odgovornima za sukob. Sve to se događa u tjednu kada se obilježava Dan ružičastih majica kojime se na simboličan način želi skrenuti na problem vršnjačkog nasilja, ali i dok traje suđenje nešto starijoj ekipi mlađih punoljetnika iz istog dijela Slavonije koji su, prije dvije godine, u sličnoj tučnjavi, teško ozlijedili i za cijeli život oslijepili mladića iz Andrijaševaca. Zanimljivo je da su u oba slučaja članovi ekipe koji su se tukli bila i djeca lokalnih političara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina