To je to što me zanima!

'O jeb** ti!': Johnson je pred novinarima zbrisao u hladnjaču

Voditelji britanskog showa 'Good Morning Britain' nisu mogli vjerovati što se događa kad je njihov reporter pokušao uživo dobiti izjavu od britanskog premijera Borisa Johnsona...
Vidi originalni članak

Ako se ne možete načuditi ponašanju hrvatskih političara, posebno sad, u vrijeme predizborne kampanje, čekajte tek da vidite najnoviji manevar kontroverznog premijera Velike Britanije, Borisa Johnsona

Naime, njegovu je izjavu pokušao dobiti reporter jutarnje emisije 'Good Morning Britain', a prvo je iznenađenje uslijedilo kad je Johnsonov pomoćnik promrmljao 'Oh, for fuck's sake' iliti - 'O, jeb** ti!'. 

ANKETE UOČI IZBORA Johnsonova pobjeda više nije sigurna - gubi većinu mandata

To je poprilično iznenadilo, ali i zabavilo voditelje u studiju, no reportera na terenu to nije obeshrabrilo. On je od premijera samo želio dobiti odgovor kada će se Johnson pojaviti u njihovoj emisiji, kao što je i obećao. 

No, Johnson se nastavio izmicati novinarima da bi na kraju - zbrisao u hladnjaču. 

Ovo zaista morate vidjeti:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • be yourself 13.12.2019.

    Čestitke Englezima da se ne moraju više zezati sa zaostalom i siromašnom EU.

  • mestar 12.12.2019.

    Dosta je britancima nametanja svega i svacega, upravljanja na daljinski iz bruxellesa. He, kad samo pomisle na suicu, buricku i ostale da im oni donose odluke i oni koji ne vole Johnosona ce glasovat za njega samo da se rijese njih nami nisu nista dobroga napravili.

  • prokurator 12.12.2019.

    užas, šta je brexit napravio od zemlje koja je u mnogočemu bila uzor drugima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare