To je to što me zanima!

Gordan Maras: Uspjeh Vlade će se vidjeti na kraju mandata

Gosti Tihomira Ladišića u emisiji '60 minuta' bili su Gordan Maras i Domagoj Milošević, a tema glasnog prepucavanja bio je gospodarski kolaps Hrvatske
Vidi originalni članak

Gosti Tihomira Ladišića u emisiji '60 minuta' bili su Gordan Maras, SDP-ov ministar poduzetništva i obrta i Domagoj Milošević, bivši HDZ-ov ministar za investicije. Zakon o strateškim investicijama i gospodarski kolaps Hrvatske bili su tema glasnog prepucavanja, a Milošević je odmah na početku rekao kako u ovoj Vladi ne vidi ni znanje ni sposobnost da pokrene gospodarstvo. Tvrdi da se prisilom i represijom ne mogu riješiti problemi.

- Od strukturnih reformi nismo vidjeli ništa. Ova država treba dugoročni plan. Nismo vidjeli ništa od ozbiljne reforme javne administracije, ali put je reorganizacija, a ne otpuštanja - tvrdi Milošević.

Maras je Miloševića upitao misli li da u trenutku kada jednu vladu zamijeni druga odmah nastupa sasvim druga situacija u zemlji.

- Ne nastupa, jer sve što ste vi ostavili dolazi na naplatu - odgovorio je na svoje pitanje Maras i dodao da je HDZ-ovo postupanje osam godina dovelo zemlju do kvalifikacije smeće. 

Maras je rekao da je u Hrvatskoj trenutno desetak projekata vrednijih od 150 milijuna kuna koji su u mogućnosti uskoro krenuti u realizaciju, ali da ih prošle godine nije ostvareno previše.

Milošević je naglasio da je situacija preozbiljna i da zemlja ulazi u EU, tako da se ne mogu veseliti Vladinim neuspjesima. Maras pak tvrdi da će se uspjeh Vlade vidjeti na kraju mandata. 

Milošević smatra da za neke stvari iz prošlosti nema opravdanja, ali apelirao je da se to prepusti sudovima, dok se mi moramo okrenuti budućnosti.

- Nadam se da niste ponosni na način na koji je Vladao Sanader prije, dvije, tri godine - rekao mu je Maras. 


Idi na 24sata

Komentari 101

  • mladen hrastinski 26.01.2013.

    pa kej je te maras opal zmarsa pa kak se bu videle poslije njegovog mandata to bi i ja rekel jer poslije me bolji k...c kej bu jer se bu dosta obezbedil za cijeli zivot pa onda nek bu kak bu nek se vidi druge ljete ili ove pa ako nebude kak velji nek se vugne drugomu

  • lijač 25.01.2013.

    e moj gorane da ti i ovi svi tvoji stručnjaci vodite javni zahod i to bi razvalili i napravili manjak u njemu, a kraj mandata možete doživjeti jedino ako vas policija bude jako čuvala još te tri godine.

  • brankomal 25.01.2013.

    treba sačekati godinu dana da se vide rezultati novoosnovanih kordinacijskih odbora pa onda krenuti (op u nove izbore ) a možda je bolje da vidi sa Kerumom pa da ga uzme za pomoćnika(na 1000 jedan više manje ionako on plaću dužnosničku nebi ni uzimao) , odmah, pa će rezultat doći za mjesec dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare