To je to što me zanima!

Obama: Sad je najbolja prilika riješiti imigracijsko pitanje

Sistem je još uvijek loš. Kako bi riješili ovo pitanje, Kongres mora djelovati, rekao je Obama koji se u govoru usredotočio na ekonomske posljedice i pitanje sigurnosti
Vidi originalni članak

Predsjednik Sjedinjenih američkih država, Barack Obama, pozvao je zastupnike u Američkom kongresu da usvoje predloženi Zakon o useljavanju, piše XINHUA.

Obama se u govoru o reformi zakona usredotočio na ekonomske posljedice i pitanje nacionalne sigurnosti. 

- Sistem je još uvijek loš. Kako bi riješili ovo pitanje, Kongres mora djelovati. Taj trenutak je sada - rekao je američki predsjednik, naglasivši kako je ovo najbolja prilika za rješavanje ovog pitanja. 

Američki Senat već je počeo raspravu o opsežnom Zakonu o useljavanju. Podsjetimo kako je vođa većine u Senatu, Harry Reid, izjavio kako se nada da će glasovanje o reformi zakona biti gotovo prije ljetne stanke 4. srpnja. U slučaju da prođe glasovanje u Senatu, zakon čeka još teža procedura u Zastupničkom domu. 

Obamin cilj je izdavanje dokumenta o državljanstvu za jedanaest milijuna imigranata i zelenih karata za visoko obrazovane radnike. 


Idi na 24sata

Komentari 3

  • LongliveUSAforever 12.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MLADEN_5 12.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare