To je to što me zanima!

Obara rekord: Želi imati najtanji struk na svijetu

Ioana (28) trenutno ima obujam struka od 45 cm, a rekord je 38 centimetara. Drži ga Cathie Jung. Iona tvrdi da nije na nikakvoj dijeti i da jede sve
Vidi originalni članak

Nijemica Ioana Spangenberg (28) pomirila sa s tim da ne može biti model jer je previsoka i premršava. Barem su joj tako rekli u brojnim njemačkim agencijama za manekenstvo i modeling. Sada joj je cilj u životu oboriti rekord u najužem struku. Ioanin obujam struka iznosi oko 45 centimetara. Svjetski rekord trenutno je 38 centimetara, a drži ga Amerikanka Cathie Jung. Na svojoj internetskoj stranici objavljuje svoje slike, a nakon nekoliko pojavljivanja na televiziji, javilo joj se par agenata te je odradila poziranja za časopise. Njezin suprug Jan kaže kako je Ioana oduvijek bila vitka i prekrasna. Porijeklom iz Rumunjske, Ioana kaže kako nikada nije imala problema s težinom. Zbog svjetskog rekorda nije na nikakvoj dijeti i tvrdi kako jede sve, a da dođe do rekorda pomaže joj nošenje korzeta.
- Ioana je zasigurno jedini model na svijetu sa tako neuobičajenim proporcijama. Ona je meni najljepša manekenka koja postoji. Obožavam njezinu kuhinju - hvali ju suprug.
I dok je njoj i suprugu Janu njezin izgled sasvim normalan, brojni prolaznici okreću se za njom na ulici i u čudu je gledaju.
- Mnogi su mi prilazili i ispitivali me jesam li dobro, a drugi su se pak znali i derati na mene i držati mi predavanja o prehrani. No moram priznati da je bilo i pozitivnih reakcija nakon što bih ljudima rekla kako želim oboriti svjetski rekord - kaže Ioana, koja ipak priznaje kako joj nije stalo do tuđeg mišljenja.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • eurodiesel 16.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • mamita 16.04.2010.

    ovako tanak struk se ne nudi ni medju avatarima...s razlogom.

  • osmama 16.04.2010.

    aaaaaaaaaaaaaa mmmmaaaaaaamaaaaaa ja se boooooojim ove tete :O

Komentiraj...
Vidi sve komentare