To je to što me zanima!

'Sve je otišlo u sekundi. Svi su nam odmah pomogli. Hvala im'

Nakon što je jučer izgorio stan na Njegoševom trgu u Šibeniku, obitelj Čondić danas čisti uništeni dom. Zahvalili su se svima na velikoj i brzoj pomoći
Vidi originalni članak

Susjedi i prijatelji zajedno s obitelji Čondić danas već čiste stan koji je u petak potpuno izgorio u Šibeniku.

- Moramo sada očistiti stan pa ćemo vidjeti što dalje. Grad, župa, hajdukovci, Funcuti, prijatelji i susjedi su se aktivirali i pomogli su nam s odjećom i svim potrepštinama koje nam trebaju za djecu, jer u požaru nam je baš sve izgorjelo - ispričali su Jurica i Danijela Čondić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja i troje djece smo bili u kući kada je sve to krenulo. U sekundi je sve otišlo. Jedini izlaz mi je bio balkon i onda su djecu i mene preko balkona spustili dolje na sigurno. U sekundi je sve buknulo, a vatrogasci su nas spasili s balkona. Vidjela sam da je planulo iz štekera i krenula sam gasiti, ali odmah se popelo do plafona i bilo je gotovo. Izlaza nije bilo nikakvog. Sa mnom su bili kći (17), curica od 9 i mali od 3 i pol, a 13-godišnji sin je bio u školi - rekla je Danijela Čondić.

POŽAR U ŠIBENIKU Iz plamtećeg stana spašavali majku, dvoje djece i ljubimce

Kako su ostali bez stana, obitelj se sada smjestila kod najstarije kćerke, koja je upravo prije par dana otišla u podstanare u šibenskom kvartu Baldekin. Dodao je i da su u stanu izgorjele i njezine stvari jer se još nije uspjela preseliti do kraja.

- Odmah su nam svi priskočili u pomoć i možemo mi Hrvati biti ovakvi i onakvi, ali u ovakvim situacijama stvarno hoćemo pomoći. Hvala svima - rekao je Jurica Čondić.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mihic82 07.03.2020.

    Nesto mi kaže da u Šibeniku ne postoji Njegošev trg,....

  • lstojcic 07.03.2020.

    Ovakve nesreće uvijek pogode mnogočlane i potrebite obitelji i njima dobri ljudi priskaču odmah pomoći.Nebojte se neće pogoditi one koji imaju kuhinju od par stotina tisuća kuna,Fendi trosjede,stolice od bog te pitaj koliko tisuća kuna i cipele koje koštaju nekoliko tisuća kuna.

  • anane 07.03.2020.

    Citam jutros o ovom slučaju..ža mi je baš.Ali interesantno kako " iskacu" iz paštete pojedini koji na ljudskim tragedijama zele uzvisiti sami sebe,stavljajući sebe u prvi plan i time prikupljaju sredstva za pomoći unesrećenima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare