To je to što me zanima!

Objavili fotografije sumnjivaca za bombaški napad u Bostonu

Smatramo da su naoružani i jako opasni. Nitko im ne bi trebao prilaziti. Ukoliko ih primijetite, nemojte ništa sami poduzimati, nego javite policiji, rekao je agent FBI-ja
Vidi originalni članak

FBI je u 23 sata po hrvatskom vremenu sazvao konferenciju za novinare na kojoj je agent FBI-a Richard  DesLauriers otkrio nove detalje u istrazi oko bombaškog napada na bostonskom maratonu te objavio fotografije sumnjivaca s nadzornih kamera. 

- Imali smo tisuće tragova i nakon detaljnog proučavanja otkrili smo dvije osobe za kojima tragamo. Jedna nosi tamnu, a druga bijelu šiltericu. Smatramo da su naoružani i jako opasni. Nitko im ne bi trebao prilaziti. Ukoliko ih primijetite, nemojte ništa sami poduzimati, nego javite policiji - rekao je DesLauriers.

Objavljen je i telefonski broj te internetska stranica na koju građani mogu javiti bilo kakva saznanja o sumnjivcima, javlja ABC News.

Podsjetimo, troje ljudi je poginulo, a više od 170 ih je ozlijeđeno nakon dvije eksplozije u utorak u finišu maratona u Bostonu. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Messerschmitt Me 262 19.04.2013.

    only in 'murica! pew pew pew

  • GH5858 19.04.2013.

    Čim čujem FBI znači da su u pitanju samo još jedni robovi sotonski. Možda su im baš smjestili taj napad jer to su Amerikanci, čim vide nekoga tko je iz Azije odmah ga ganjaju i okrivljuju pa eto na kraju možda i ubiju. Ne zna nitko od nas što se tamo dogodilo pa onda nemojte komentirati da ih uhite jer možda su baš eto nevini. Koliko ja vidim piše sumnjivac, ali ja baš mislim da su upravo Ameri to napravili mislim na teror. napad na Boston. Zašto se samo tamo događaju ti napadi često ?

  • Dolan 19.04.2013.

    SWAG

Komentiraj...
Vidi sve komentare