To je to što me zanima!

Objavili novi video posljednjih trenutaka pukovnika Gadafija

U prilogu 'Lov na Gadafijev zlatni pištolj' novinar Gabriel Gatehouse objavio je video na kojem se vidi Moamer Gadafi kojeg zatočenog drže borci libijske opozicije
Vidi originalni članak

Britanski BBC objavio je do sada nikad viđeni materijal posljednjih trenutaka libijskog vođe Moamera Gadafija. U prilogu pod nazivom 'Lov na Gadafijev zlatni pištolj' novinar Gabriel Gatehouse objavio je video na kojem se vidi Moamer Gadafi kojeg zatočenog drži skupina boraca libijske opozicije. 

Gadafi je obliven krvlju i s vidljivim ozljedama. Automobil na kojem sjedi prati razularena naoružana skupina, dok se kasnije u snimci vidi mlađi muškarac sa zlatnim pištoljem u ruci, od kojeg se Gadafi nikada nije odvajao. 

Reportaža govori o libijskoj revoluciji te raspadu Libije i anarhiji koja je kasnije zavladala. Osim libijskih vlasti, veliki dio Libije, uključujući Gadafijev rodni grad Sirt, danas je pod kontrolom Islamske države. 


Idi na 24sata

Komentari 191

  • WAY 05.02.2016.

    ..halo bankari, memefeovci, moćni financijeri iz Francuske, SAD, Njemačke.....hrvatski predsjednik Stipe Mesić, dogovorio je s Gadafijem cesiju.... prebačen je vaš dug s Libije na Hrvatsku....prema tome, kad se sve zbroji i oduzme, pa čak i pomnoži i podijeli, dužni ste vi nama još 128,36 eura....i 4,18 eura kamata.... kad to mislite namiriti???? ukoliko niste u stanju, zatražite reprogram, jer će vas kamate pojesti...nemojte da moramo plijeniti, ne treba vam to....

  • stefi defi 04.02.2016.

    ubiliste gadafija ubiliste libiski narod i evropu potpuno neduzan covjek isto kao i sadam

  • buze 04.02.2016.

    kao nikad neviđeni video, a ja ga vidio isti dan kad je ubijen...

Komentiraj...
Vidi sve komentare