To je to što me zanima!

Objesila se jer su je u školi maltretirali zbog ljepote

Policija je pokrenula istraživanje o smrti djevojčice (13) iz Leigha. Otkrili su da se navodno ubila jer je bila lijepa pa su je u školi zlostavljali zbog toga
Vidi originalni članak

Poppy Bracey (13) iz Leigha se prošli tjedan objesila nakon što se vratila kući iz škole Lowton. Pokrenuli su istraživanje o smrti djevojčice prilikom čega su otkrili da se navodno ubila jer je bila lijepa pa su je u školi zlostavljali zbog toga. Njeni prijatelji su na internetu objavili poruke u kojima tvrde da su je u školi maltretirali. 
- Poppyjina smrt je uzdrmala i rastužila mnoge ljude. Vodimo istragu oko njene smrti i još je teško zaključiti uzrok samoubojstva djevojčice - rekao je Nick Hudson, direktor Udruge za djecu i mlade. naglasio je kako suosjećaju sa obitelji i prijateljima djevojčice koji su teško primili njenu smrt.
- Poppy je bila vedra i živahna mlada cura te je bila popularna među đacima i profesorima. Pamtit ćemo je po brizi koju je pokazivala za druge te po njenom dobrom smuislu za humor - rekao je ravnatelj škole Lowton, John Shanahan. Dodao je kako škola radi na tome da se svi studenti osjećaju ugodno i jednako te da imaju potporu među koelgama. Nakon što se objesila prevezli su je u lokalnu bolnicu gdje je preminula, piše Daily Mail. Iako policija tvrdi kako nema sumnjivih okolnosti smrti, još istražuju slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ikar3 11.03.2010.

    Djeca imaju sportove,strane jezike i školu a ne internet i facebook.

  • palača 11.03.2010.

    i moju frendicu su vrijeđale cure u razredu,,jeste vi normalni,pa nije imala nijednu prijateljicu jadna skoro,tako je to kod zena,muski se vise slazu,okrutna su ta djeca,koji komentari, da ne vjerujem kolko ste bescutni i ne znate sta je bilo

  • Leticia 11.03.2010.

    tragikomicni su komentari o fb...imam tamo za prijatelje djecu te dobi i znate sta..normalni su..nemaju polugole slike, nemaju prostote, a takvi su i uzivo...a znate zasto..jer su tako odgojeni i netko ih je naucio pravim vrijednostima..najlakse je sve svalit na internet , televiziju , novine..pa ne odgajaju vam oni djecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare