To je to što me zanima!

Oborio Guinnessov rekord: Pod vodom je izdržao 24:11 minuta

Buda (52) je na zagrebačkom Velesajmu uspio srušiti Guinnessov rekord, a sve kako bi povećao svijest o djeci s autizmom i njihovim obiteljima
Vidi originalni članak

Budimir Šobat Buda srušio je Guinnessov rekord koji je do danas bio 24:03 minute. Buda je izronio, živ i zdrav, nakon 24:11 minuta!

- Osjećam se ponosno, napravio sam nešto što nije nitko u svijetu. A i napravio sam jednu stvar zbog koje će djeca dobiti više pažnje - izjavio je Buda koji je ovu akciju napravio za svoju autističnu kćer Sašu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na početku karijere sam razmišljao o moru, o tome kako lovim ribe, kako se igram sa Sašom, a onda sam skužio da se jako uznemirim, posebice kad razmišljam o svojoj curici. Zato je najbolje ne razmišljati ni o čemu - istaknuo je Buda te dodao kako nije napravio "ništa više od drugih roditelja" koji bi napravili sve za svoju djecu.

ČOVJEK RIBA Zbog kćeri će držati dah do 25 minuta: 'Naučila me strpljenju'

- Živimo u krasnom društvo, ovo je samo mala točka na i - rekao je i objasnio kako je cijela akcija samo podsjetnik na djecu, jer društvo u kojem živimo je već svjesno da postoje brojni problemi.

 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • luna5 25.02.2018.

    šeki može duže pod gemištom

  • 24.02.2018.

    kako?????

  • x00x 24.02.2018.

    nikad mi to nije bilo jasno... toliko vrijeme bez primitka kisika... svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare