To je to što me zanima!

Obožava nositi gips: 'Dobivam puno pažnje i cure mi prilaze'

Na svoj neobičan hobi Kevin je do sada potrošio više od 50.000 dolara. Kaže kako se omotan gipsom osjeća ugodno, a dok gips stavlja kroz tijelo mu prolaze trnci
Vidi originalni članak

Kevin (27) iz predgrađa Chicaga obožava osjećaj gipsa na tijelu. Iako nije bolestan niti slomljen, ova ga opsesija kontrolira već 21 godinu. Kaže kako je već sam sebi smiješan te da je imao zagipsane cijele noge i ruke, ali i cijelo tijelo. 

Na svoj neobičan hobi do sada je potrošio više od 50.000 dolara. Kaže kako se omotan gipsom osjeća ugodno, a dok gips stavlja kroz tijelo mu prolaze trnci. 

- Imam osjećaj kojeg mi ne daje ništa drugo osim gipsa - kaže Kevin. Opsesija gipsom počela je u osnovnoj školi kad je imao šest godina. Tada je roditeljima krao WC papir i omatao si ruke. S 12 godina je nosio prvi pravi gips. Slomio je ruku i bio je fasciniran pažnjom koju je dobivao. Slično radi i sada pa se s gipsom na ruci ili nozi vozi u invalidskim kolicima ili hoda pomoću štaka iako je potpuno zdrav. 

Priznao je i da ponekad glumi da je bolestan jer mu dok ima gips djevojke stalno prilaze. Njegova priča u četvrtak će biti prikazana u emisiji 'Moja neobična ovisnost' na TLC-u, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 281

  • lilyan 26.01.2015.

    e ovako kako je zagipsan na četvroj slici ja bih ga ostavila samog samcatog tjedan dana u jednoj prostoriji-bez tuđe pomoći- milsim da bi se izliječio od ovisnosti gipsom.

  • grumla 25.01.2015.

    On je samo jedan u nizu bolesnih američkih majčinih sinova !

  • Sokol ga nije volio 25.01.2015.

    Još jedan kandidat za Popovaču

Komentiraj...
Vidi sve komentare