To je to što me zanima!

"Obožavali smo je, uživala je u svakom trenu života"

Bila je poštena i radišna. Radila je čak tri posla odjednom. Bila je moralna i divna, kaže Ivanin bivši dečko Ivor Vucelić. Bili su u vezi dvije godine
Vidi originalni članak

Obožavali smo je. Bila je tako pozitivna, voljela je svaki trenutak i uživala u svakom danu, rekla je plačući glumica Jelena Perčin. Bila je bliska prijateljica Ivane Hodak (26) punih 11 godina.
- Prebacila se iz Klasične u Prvu privatnu gimnaziju u drugom razredu. Tada smo se upoznale i jako zbližile. Sve smo proživljavale zajedno, ljetovanja, Božiće, Nove godine. Uživala je u plesanju i glazbi - kaže Perčin. Još od 14. godine je htjela biti odvjetnica, a uzor su joj bila oba roditelja. Upravo je pripremala pravosudni ispit. Radila je i kao asistentica majci Ljerki na Zagrebačkoj školi ekonomije te u uredu oca Zvonimira. Iako dijete poznatih Hrvata, nije radila ispade u javnosti. Ipak, hodala je samo s bogatima i slavnima. Dvije i pol godine je bila u vezi s Davorom Bienenfeldom, a potom je četiri godine hodala s Danijelom Šternom. Zajedno su živjeli na zagrebačkom Šljiviku.
- Na nju imam samo najljepše uspomene. Bila je stvarno kvalitetna cura - kaže Danijel Štern. Prije dvije godine prohodala je s članom uprave agencije adriatica.net Ivorom Vucelićem.
- Bila je poštena i radišna, radila je tri posla odjednom, što malo tko u Zagrebu za sebe može reći. Bila je moralna i divna, uvijek na usluzi - tvrdi Vucelić.Ostavila ga je ljetos zbog zagrebačkog odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića. Ljubu je upoznala u Bolu na Braču, a njihovi prijatelji kažu da su se strastveno zaljubili. Razmišljali su o braku i djeci, kuhao joj je večere i navodno bio vrlo nježan prema njoj. Nisu mnogo izlazili jer su se htjeli povući iz javnog života. Nikad nije bila sretnija, a prijatelji tvrde, da njezin život nije ovako naprasito i okrutno prekinut, ne bi dugo prošlo do vjenčanja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • inesmarinovic 08.10.2008.

    Ima jos puno lipih i postenih cura, kojima je neki manijak zavrnija vratom, pa ni slova o tome. Mislim da je ova ipak zivila malo buran zivot za svoje godine, imala je i previse ozbiljnih veza i to sve nekih bogatih faca. Sta nije nasla nekog siromasnog studenta prava, i uzivala u iskrenoj ljubavi. Ovo joj se siguurno ne bi dogodilo. Ali to je prokletstvo bogatih. Nakindjureni, s Louis Voution u ruci, i hop, metak u glavu!

  • hrvatica_bj 08.10.2008.

    ok,meni je zao cure..al dosta je stvarno..toliko vijesti o njoj,ne znas ni sta da citas,a dragi 24 sata,di je vijest o danasnjem danu,nema nista..sramota.. dragi Hrvati znam daje danas tesko zivjeti u ovoj drzavi,ali ne zaboravimo one koji su se borili za nju..i sretan vam dan neovisnosti..oprostite znam da ovo i nije tema al ovaj komentar nemam nigdje drugdje napisat..

  • pasie 08.10.2008.

    Niti mi je lipsa niti pametnija od mnogih, mnogih ostalih cura. Dapace ...A kad tako mlad postanes bogat ...onda to nije ni siguran niti normalan zivot.Zao mi je..Ali ce oni to ipak izmedju sebe ipak rijesiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare