To je to što me zanima!

Obračun? Na pašnjaku kod Sunje ustrijeljene dvije kobile

Ustrijeljene kobile pasmine Hrvatski hladnokrvnjak bile su stare oko četiri i sedam godina. Njihov vlasnik, 41-godišnji muškarac, procijenjuje da je šteta oko 20.000 kn
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj u noći sa subote na nedjelju, između 16 i 11 sati, u Bobovcu u općini Sunja vatrenim oružjem je ustrijelio dvije kobile, pasmine Hrvatski hladnokrvnjak, stare oko  4 i 7 godina. Životinje su u vlasništvu 41-godišnjeg muškarca. 

Oštećeni vlasnik, od kojeg je zaprimljena kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari, štetu procjenjuje na oko 20.000 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnesena  kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sirijka 30.12.2015.

    Bilo bi lijepo da netko iz Ministarstva poljoprivrede prošeće i vidi kako poticaji završavaju.

  • sirijka 30.12.2015.

    Pojedinci nisu upućeni u stvari oko ubijanja konja na ispaši. Vrlo dobro se zna da to rade ratari koji dobivaju poticaje za sjetvu, a kupuju skupe automobile o kojima mnogi mogu sanjati. Njima smetaju konji jer znaju odlutati na njihove parcele, a država ne omogućuje konjarima da imaju svoje pašnjake koje su prije imali. Ti su pašnjaci preorani i "veliki" poljoprivrednici ih koriste najviše za poticaje i tako kradu državu.

  • mačkamačak 29.12.2015.

    U ovoj državi nema zakona više,tu radi tko što hoće?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare