To je to što me zanima!

Obrat: Pustili tinejdžera kojeg su optužili da je ubio Lenu (11)

Njemačka: Policija je u četvrtak kazala kako tinejdžer (17) kojeg su priveli zbog ubojstva, ima 'šuplju' priču. No, u petak su ga pustili jer navodno nije osumnjičen
Vidi originalni članak

Mještani njemačkog Emdena odahnuli su nakon uhićenja mladića (17), kojeg su osumnjičili za silovanje i brutalno ubojstvo male Lene (11). No već u petak uslijedio je obrat. Policija i tužiteljstvo objavili su kako su tinejdžera nakon ispitivanja pustili na slobodu.

Istraga je pokazala kako on ipak nije ubojica za kojim su tragali iako su u četvrtak izjavljivali kako je njegova priča 'šuplja'. Istražitelji nisu željeli otkriti imaju li novog sumnjivca i kojim su to točno dokazima teretili 17-godišnjaka, piše Bild

Bržem rješenju slučaja trebali bi pomoći rezultati analize DNK kojeg su našli na tijelu djevojčice. 

Podsjetimo, Lena (11) je u subotu išla s prijateljem u kino. Zastali su u parku, a Lena je odjednom nestala. Kasnije su je našli mrtvu u javnoj garaži. Policija je utvrdila i da je silovana.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • mimozica 02.04.2012.

    jadan mali ako stvarno nije kriv, kako ce to sada dokazati ljudima, uvijek ce biti onih koji ce mu suditi i misliti da je on to napravio. ako mali nije ubojica, unistili su jos jedan mladi zivot.

  • Mutti 01.04.2012.

    Ma kog vraga, zasto ovo dite? I to u jednoj zemlji kao sto je Germany, gdje ima se.. na svakom uglu. Zasto tako brutalno napast ovo dite? Pa tek joj je 11 godina bilo. NIJE ZIVOT FAIR:

  • mazaluna 30.03.2012.

    Bojim se da ju je ubio dječak s kojim je otišla na vožnju biciklom.Čudna je priča da je odjednom nestala i da ne zna gdje je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare