To je to što me zanima!

Obrat u aferi Core Media: Pod istragom ipak i Dijana Čuljak?

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, DORH istražuje njezinu moguću upletenost. Tako bi Dijana Čuljak mogla zajedno s Vladimirom Šelebajem na optuženičku klupu
Vidi originalni članak

Veliki obrat u slučaju Core Media. Novinarka Dijana Čuljak mogla bi se naći na optuženičkoj klupi zajedno s bivšim suprugom Vladimirom Šelebajem. 

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo istražuje njezinu moguću upletenost u slučaj. 

Ovime bi se moglo objasniti zašto je tužiteljstvo nedavno povuklo optužnicu protiv Vladimira Šelebaja kojeg se tereti da je s još četvero okrivljenika izvukao 16 milijuna kuna iz producentskih tvrtki Core Media, kojoj je bio na čelu i Media Spota. 

Razlog bi mogao biti upravo širenje optužnice, i to na bivšu HTV-ovu urednicu. 

Iako se još ne zna hoće li i Dijana Čuljak biti obuhvaćena optužnicom sa Šelebajem i četvoricom, činjenica je da je ona po pola dijelila vlasništvo Core Medije s bivšim suprugom. 

Podsjetimo, Dijana Čuljak je svjedočeći na suđenju Siniši Svilanu nedavno izjavila da nije znala da je potpisala tajni partnerski ugovor o vlasništvu nad Core medijom. Rekla je da joj je bivši suprug davao neke dokumente na potpis, te da ih je potpisala ne znajući o čemu se radi zato što mu je bezgranično vjerovala. On je pak, također na Svilanovom suđenju kategorično tvrdio da je upravo ona osmislila Core Mediju.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ruza808 21.02.2013.

    mi sme zene emocijalne i virujem da nije znala sta potpisuje...................

  • chelseaMG 21.02.2013.

    i treba. neko mora odgovarati za onoliko bundi. hahaha

  • stari mudrac 21.02.2013.

    a oliverova zaštita ništa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare