To je to što me zanima!

Obrat u slučaju: Ujna ipak nije poticala nećaka na ubojstvo?

Sporan je i iskaz nećaka da je svojoj ujni Slađani bio rekao “da će ujaka riješiti do kraja kolovoza”, a na što ga je ujna navodno ohrabrila rekavši mu da pazi na sebe
Vidi originalni članak

Vrhovni sud nedavno je ukinuo nepravomoćnu presudu prema kojoj je "fatalna ujna" Slađana Novoselnik osuđena na 22 godine, a njezin nećak na deset godina zatvora. Prema pisanju Jutarnjeg lista ta je presuda ukinuta zbog žalbe Slađane Novoselnik. Ona je nepravomoćno osuđena za poticanje na ubojstvo no te bi optužbe sada mogle "pasti u vodu". 

Naime, sudski vještak je utvrdio kako je nećak bio maloljetan samo po datumu rođenja jer on je “fizički snažan momak”, a psihički osoba koja zna što hoće, te se jako teško može reći da je zaveden i izmanipuliran. 

Osim toga, sporan je i iskaz nećaka da je svojoj ujni Slađani bio rekao “da će ujaka riješiti do kraja kolovoza”, a na što ga je ujna navodno ohrabrila rekavši mu da pazi na sebe. Sud je tu vidio elemente poticanja na ubojstvo. 

No, pitanje je koliko je taj iskaz vjerodostojan jer tom navodnom razgovoru maloljetnika i ujne nitko drugi nije prisustvovao te nema svjedoka koji mladićev iskaz mogu potvrditi ili demantirati.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Mario Škafar 22.03.2013.

    obadvoje 20 godina

  • user_140683 21.03.2013.

    Ujnica malo dala nećaku, a on mislio da ona jedina ima p.....u na ovom svijetu.

  • marijaterezija2 21.03.2013.

    Ajmo ispočetka, sumještani misle svoje sud svoje , gdje je tu istina tko zna...ali ujna je malo bila vesela, mladac e on glup mislio je krivom glavom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare