To je to što me zanima!

Obustavlja se plaćanje računa onima koji su ostali bez doma

Gradonačelnik Grada Zagreba 23. ožujka 2020. donio je Zaključak o proglašenju prirodne nepogode uzrokovane potresom na području grada Zagreba i okolice
Vidi originalni članak

Grad Zagreb poslao je priopćenje o obustavi plaćanja računa onima koji su najteže pogođeni potresom.

Priopćenje donosimo u cijelosti.

NEVJEROJATNO Zgrada je uništena u potresu jer je investitor štedio na njoj!

Gradonačelnik Grada Zagreba 23. ožujka 2020. donio je Zaključak o proglašenju prirodne nepogode uzrokovane potresom na području grada Zagreba i okolice, a koji je uzrokovao materijalnu štetu na imovini velikog broja građana, oštećenja brojnih kuća, zgrada, javnih objekata.

JAVLJAJU IZ GRADSKOG UREDA Oni kojima su oštećena vozila u potresu neka se obrate Sektoru

U skladu s tom Odlukom, a kako bi se barem malo ublažile posljedice potresa Grad Zagreb, Zagrebački holding d.o.o i povezana društva donijeli su mjere pomoći korisnicima usluga Gradske plinare, Vodoopskrbe i odvodnje te Čistoće – Od 1. travnja pa do daljnjeg će se prestati obračunavati i slati računi za one objekte koji su označeni kao neuporabljivi objekti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 04.04.2020.

    Slika govori vise nego tisucu rijeci Ove stare zgrade porusiti do temelja i maknuti taj srot izgraditi sve novo a stanarima dati adekvatne stanove koji ih pripadaju i rijesiti to za sva vremena naj jeftinija opcija ..

  • Vlad 03.04.2020.

    August Šenoa, veliki hrvatski pisac koji je bio gradski vijećnik, i je umro je od posljedice bolesti koju je dobio kada je obilazio stradalnike velikog potresa u IXX. st.. Naš ljubitelj zagrebačkih novaca se zatvorio i neda mu se delati.

  • Josipa R 03.04.2020.

    I ja sam ostao bez kuće, u kockarnici. Da li sam i ja oslobođen plaćanje struje, vode...

Komentiraj...
Vidi sve komentare