To je to što me zanima!

Obustavili postupak protiv nasmrt pretučenog profesora: Udario je redara šakom u nos

Nino Čengić je 29. svibnja pretučen ispred udruge Kulturana i s teškim ozljedama je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, ali na žalost nije preživio batinanje za koje je optuženo četvero ljudi
Vidi originalni članak

Općinski sud u Varaždinu u petak je odbacio optužni prijedlog protiv okrivljenika Nine Čengića (35) iz Varaždina jer je utvrdio da je okrivljenik preminuo 30. svibnja 2021. godine. Optužni prijedlog je podnijela PU varaždinska, jer se radilo o prekršaju iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prijavljen je jer je 21. lipnja 2020. oko 03,45 sati ispred caffe bara Mea Culpa u Varaždinu, Ivana Padovca 1, narušavao javni red i mir. Pijan (1,43 g/kg) je vikao, galamio te prilikom izlaska iz ugostiteljskog objekta kada mu je redar T. L. rekao da ne smije iznositi staklenu bocu iz objekta istoga počeo rukama naguravati. Kad mu je redar rekao da više ne može ući u ugostiteljski objekt jer je jako alkoholiziran i pravi nered, udario je redara šakom u lice u predjelu nosa.

ZLOČIN ŠOKIRAO VARAŽDIN DORH objavio detalje ubojstva Nine Čengića: Svi su ga tukli na podu, prijeti im do 40 godina

Optužni prijedlog je odbačen iz razloga što se ne može voditi postupak protiv umrle osobe. Naime, Nino Čengić je 29. svibnja pretučen ispred udruge Kulturana i s teškim ozljedama je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, ali na žalost nije preživio batinanje za koje je optuženo četvero ljudi, jer je idućeg dana preminuo ne dolazeći svijesti. 

Idi na 24sata

Komentari 166

  • TAKE IT BACK 13.06.2021.

    Nejasan mi je razlog objave ovog članka. Incident se dogodio godinu dana prije sa redarom i to je prijavljeno. Godinu dana nekoliko monstruma  istog čovjeka premlati na mrtvo iz meni nebuloznih razloga. Zašto to novinar pokušava povezati? Pokušava li on malo osvjetlati obraz ovim monstrumima nakon ubojstva?

  • PazIva 12.06.2021.

    Žutilo...

  • purgerman 12.06.2021.

    mislim da je poanta teksta zapravo,da preminuli baš nije bio cvijeće kad si popije,pa je možda i razlog njegovog kraja između ostalog njegov nezgodan karakter..

Komentiraj...
Vidi sve komentare