To je to što me zanima!

Oca napadača pustili na slobodu

Ranjeni policajac nije više na intenzivnom odjelu, dobro se osjeća, ali još ima jake bolove, koji su ipak manji nego jučer kada je nakon pucnjave zaprimljen u bolnicu Sestre milosrdnice
Vidi originalni članak

Otac Danijela Bezuka, u čijoj je kući policija pronašla dvije puške s optičkim ciljnicima i prigušivačem te 1169 komada različitog streljiva, pušten je na slobodu. Ispitan je u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku te je, uslijed nepostojanja osnova za određivanje istražnog zatvora, pušten na slobodu, objavilo je odvjetništvo.

Ranjeni policajac nije više na intenzivnom odjelu, rekao je za HTV Björn Dario Franjić, vaskularni kirurg u KBC-u Sestre milosrdnice koji je sudjelovao u njegovoj operaciji i koji prati njegovo stanje.

POGLEDAJTE VIDEO Stric napadača s Markova trga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- On se dobro osjeća, funkcija ruke je zadovoljavajuća, ruka je topla i pacijent je izvan životne opasnosti. Operacija je uspjela, u njoj su sudjelovali traumatolozi, vaskularni i plastični kirurzi. Bio je to timski rad. Ono što smo planirati napraviti, to smo i uspjeli, rekao je, dodavši da će oporavak trajati nekoliko mjeseci sve dok funkcija šake ne bude vraćena.

Najavio je da ga čeka još jedna manja operacija.

- Pacijent se dobro osjeća, naravno, još ima bolove koji su ipak malo manji nego jučer. Dojam njegovog cijelog stanja je dobar, rekao je dr. Franjić za HTV.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • 14.10.2020.

    Mene zanima što je otac kriv da bi ga zatvorili.Pa nemože ući u glavu od sina i da zna što će on napravit.A oružje nevolim ali kad se sjetim kad je počeo rat da nismo imali ništa jer su sve uzeli.Pa moramo mislit da se ljudi boje da nas opet neko ne napadne.Da opet ne budemo ovce za klanje.Bar ja tako mislim.

  • ante-portas 13.10.2020.

    Otac teroriste.

  • 13.10.2020.

    možda su krivog čovjeka priveli pa su ga morali pustiti...........događa se to .......

Komentiraj...
Vidi sve komentare