To je to što me zanima!

"Mia je bila zdrava, a policija će otkriti krivca za njezinu smrt"

Neutješni roditelji 18-mjesečne Mije sve nade polažu u policiju, koja će otkriti je li njihov anđeo umro zbog liječničke pogreške. Nemoćna se gušila dva sata...
Vidi originalni članak

Imam vjeru u Boga i u policiju da će napraviti svoj posao i otkriti tko je kriv, rekao je shrvani Ivan Antunović (24) čija je kći umrla prije tjedan dana.

Rezultati obdukcije potvrdili su da je 18-mjesečna Mia umrla zbog gušenja. Dok u bolnicama vlada zakon šutnje, policija istražuje tko je kazneno odgovoran za smrt male Mije. Otac je u petak bio na razgovoru u policiji.

Preliminarni nalaz obdukcije djevojčice pokazao je da srčana mana nije uzrok smrti. Tata Ivan kaže da dijelovi liječničke dokumentacije nisu točni.

- Rezultati su pokazali da nije imala epileptični napadaj, što je u liječničkoj dokumentaciji pisalo - očajno je rekao.

- Moje je dijete bilo živo i zdravo, a umjesto da je spase, oni su je ubili - jecajući je jedva izgovorio.

Nakon dva sata paklene muke po bolnicama i nakon što mu nitko nije uspio pomoći, njegova mezimica ugušila se zbog zrna graha u bronhu.

Ne može vjerovati da bolnica nije obavijestila policiju o slučaju isti dan, nego su tri dana pripremali dokumentaciju.

- Policija sada treba utvrditi sve činjenice kako bi vidjeli što se točno dogodilo - rekao je. Zašto su Miju poslali u bolnicu za odrasle, Merkur, umjesto na Rebro, gdje bi dobila odgovarajuću skrb, ne zna se jer su u tim bolnicama ili na sastancima ili na slobodnim danima.


Idi na 24sata

Komentari 158

  • katyyy 16.04.2012.

    Ljudi ovo je jedan uzas koji se vrlo cesto desava ..to je tako jer nasa drzava pre jadna .Nema normalnih lijecnika, kad nemogu otkrit na vrijeme jedan mali grah u bronhiju djevojcice sta je sa tumorom,ili drugim bolestima ..zalosno je sto ce te osobe, koje su krive i dalje raditi kao da se nije nista desiloali ima pravde ako ne na ovome svijetu Bog neka im sudi,vjerujte mi znam o cemu govorim u Osijeckoj bolnici mi je tata(52) preminuo od sepse,takodjer lijecnickom pogreskom ,ogorcena sam ..Tako da sada zivim uNjemackoj i hvala Bogu sto je tako...A roditeljima malene Mije zelim najiskreniju sucut..

  • anđeo1 16.04.2012.

    od naših prijatelja mali (20-ak mjeseci) je grickao kikiriki, vrpoljio se te je par komadića udahnuo, zakašljao se, mama ga okrenula i par ih je izletjelo van, ali su skužili da mali čudno diše, kao da hropče, oni na hitnu, tamo su ih uputili u Sisak u bolnicu, pošto je bilo oko 23h doktorica ih nije htjela primiti nego je s njima razgovarala preko portafona i rekla da ona u takvim situacijama ne može pomoći već ih uputi nekom starom doktoru koji je u mirovini (dala im ona broj da mu se jave), on im je rekao da prema dugogodišnjem iskustvu idu za Zagreb, ali da čekaju jutro jer to nije toliko strašno...tako je mama probdjela cijelu noć uz malog, ujutro otišli za Zg gdje su mu izvadili komadiće kikirikija koji su bili već u krvavoj opni...eto, takvo su iskustvo imali. Možda bi i malena Mia ostala živa da ju nisu vodili doktori, jer ako su joj oni to nagurali još dublje... Je li postojala ikakva mogućnost da ona to sama iskašlje iz sebe?

  • anđeo1 16.04.2012.

    ja samo kažem neka si svi ti doktori, sestre, vozač...zaustave dah ili dišu s "pola kapaciteta", pa bi ih ja onda pitala bi li se smireno šetuckali po bolnicama i govorili da je sve uredu....borili bi se kao lavovi instinktivno za svoje živote!!!!!! pa neka mi netko ne kaže da nisu krivi...jer jesu, svi od reda, neka ih savjest peće do kraja života jer je malena mia upravo tko umrla zbog njih!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare