To je to što me zanima!

Occupy Croatia: Pavle Kalinić laže, on je napao prosvjednika

Članovi Occupy Croatia tvrde kako ih je Pavle Kalinić vrijeđao, a nakon što nisu reagirali, fizički je nasrnuo na pripadnika Occupyja, koji se obranio odgurnuvši ga
Vidi originalni članak

Članovi Occupy Croatia koji su prosvjedovali na otvorenju Bandićevih fontana objavili su priopćenje za medije na svojoj Facebook stranici u kojem tvrde da pročelnik Gradskog ureda za upravljanje hitnim situacijama Pavle Kalinić laže. Naime, Kalinić je u subotu na otvaranju ustvrdio da su ga 'dva tipa ničim izazvana bacila na pod dok je razgovarao na mobitel. 

 - Imam 53 godine, a ovaj me s leđa zveknuo. Pao sam k'o cjepanica, udario se u lakat i koljeno. Ovaj glavni je pobjegao, pokušao sam ga uhvatiti, ali nisam uspio - kazao je Kalinić.

No, članovi Occupy Croatia tvrde drugačije.

 - Tijekom "otvaranja" navodno 18.500.000,00 Kn vrijednih fontana, desio se incident izazvan od strane ljudi okupljenih oko Pavla Kalinića, te sitnih pripuza, koji su, po njegovom nagovaranju i poticanju,neprestance provocirali pripadnike Occupy pokreta na najprizemniji mogući način - navodi se u priopćenju. 

Tvrde i kako, nakon što nisu reagirali na konstantne Kalinićeve uvrede, on iznerviran fizički nasrnuo na pripadnika Occupyja, koji se obranio odgurnuvši ga

- To gospodin Kalinić prikazuje kao napad na njega. Da nije žalosno, bilo bi smiješno - piše u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • febox 25.12.2012.

    koliko je to plača za tete u vrtićima

  • WOMANIZER 24.12.2012.

    još buju nekog htopili h toj fontani bi rekli zagorci!

  • legalist 24.12.2012.

    Čuo sam da je kalinić sam sebe gurnuo s leđa.... hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare