To je to što me zanima!

'Očevi ne žele da im sinovi idu na balet, boje se 'druge strane'

Novi broj najčitanijeg hrvatskog tjednika Express donosi intervju s Dinkom Bogdanićem, koji otkriva zašto i danas traje balkanski odnos prema baletu
Vidi originalni članak

Ravnatelj baleta splitskog HNK, Dinko Bogdanić, nekadašnji baletni prvak, nešto je više od dvije godine pedagog u splitskom teatru.

Iako u baletnom svijetu prisutan već godinama, čini se kao da je Bogdanić tek u Splitu uspio ostvariti svoju ambiciju.

Za Express priznaje kako se ipak balet još uvijek, naročito među dječacima, bori s predrasudama, naročito kod očeva koji imaju balkanski odnos prema baletu.

U novom broju tjednika Express pročitajte intervju s našim najistaknutijim baletanom, kako je nekad bilo dječacima u baletnoj školi, a kako je danas i zašto današnje društvo još uvijek teško 'probavlja' činjenicu da i dečki žele plesati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • krmetar 30.03.2015.

    balet haha... bas me zanima koja je motivacija muskaraca koji idu na balet.. ali stvarno me zanima, ako ima tko za odgovoriti??

  • kukcožder 30.03.2015.

    nedam sinu da ide na balet zbog ljudi ko sto je ovaj na slici,a ne zbog bojazni da postane peder

  • opera 29.03.2015.

    Nemam nikakvih predrasuda ali mi nema ružnije stvari nego vidit mušarca da tako feminizirano maše nogicama u gegama dok mu "alat" strši između nogu, jednostavno mi djeluje nekako pogrešno! Da mi dijete poželi ići, upisala bi ga jer to želi ali na svoju inicijativu ne bi nikad iz prethodno navedenih razloga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare