To je to što me zanima!

Gotov očevid u stanu, policija je muškarca odvela u pritvor

Muškarac (30) je navodno zadnji bio u kontaktu s maloljetnicom čije je tijelo pronađeno u Šenovoj ulici zamotano u tepih. Policija sumnja da je umrla u stanu muškarca. U njemu su od 15.40
Vidi originalni članak

Muškarac (30) kojeg je policija privela ne bi li im rasvijetlio okolnosti smrti maloljetne djevojke je oko 22 sata, uz pratnji policije, izašao iz stana u pratnji policije. Vode ga u policijski pritvor. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je muškarca u stan odvela u 15.40, a oko 16 sati su područje oko zgrade ogradili policijskom trakom. Navodno je on zadnji bio u kontaktu s maloljetnicom prije nego što je njezino tijelo pronađeno umotano u tepih u zagrebačkom Sopotu. 

Podsjetimo, policija ga je privela u noći na nedjelju u Šenovoj ulici. Sumnjaju da je djevojka umrla u stanu u kojem su radili očevid. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • matalan 17.02.2020.

    Bosnčerosi desničari nisu htjeli Istanbulsku...sad imamo to da 30 god."mladić" do smrti izrabljuje 16 godišnje dijete..zakon treba biti rigorozan prema dilerima , svodnicima i svemu uvezenom iz turskih pašaluka...smrtna kazna vješanjem i fertik..pa neka se naseljavaju..

  • sosed 17.02.2020.

    sad bu mu miki zrihtal puštanje a ond crta u bih a mi bumo dalje komentirali

  • papilon100 17.02.2020.

    Susjedi redovito zvali policiju radi doticnog a policija doticnom nosila kifle i kavu da bi ih ovaj napuco nogom u rit koja drzava dali u nasoj policiji rade sa diplomama republike Srpske

Komentiraj...
Vidi sve komentare