To je to što me zanima!

Pucnjava u Josipdolu: Mladića ranio susjed zbog zemljišta?

PU karlovačka je objavila da je tijekom sukoba došlo do pucnjave i ozljeđivanja jedne osobe, dok će okolnosti događaja biti poznate nakon očevida koji je u tijeku
Vidi originalni članak

Mladić navodno star 17 godina je ranjen iz vatrenog oružja tijekom sukoba u nedjelju oko 14 sati u Josipdolu kod Ogulina. 

PU karlovačka je objavila da je tijekom sukoba došlo do pucnjave i ozljeđivanja jedne osobe, dok će okolnosti događaja biti poznate nakon očevida koji je u tijeku i kriminalističke istrage.

Ranjeni mladić je prvo prebačen u Opću bolnicu Ogulin, a iz nje je onda prebačen u KBC Sestara milosrdnica u Zagrebu. 

Prema prvim informacijama muškarac ima prostrijelne rane u predjelu trbuha i natkoljenice. Navodno se nalazi van životne opasnosti. 

Mještani su ispričali da je mladića propucao njegov susjed (31), vlasnik trgovine i to navodno zbog svađe oko zemljišta. 

Mještani kažu da su se mladić i njegova obitelj na to područje doselili prije oko dvije godine te da su se mladić i susjed zadnje vrijeme često svađali oko zemljišta.  

Očevid su otežale kiša i tuča koje su padala na tom području. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • kukurikuu 04.08.2014.

    Nemogu razumjeti da se svadjaju i ubijaju zbog zemljista pa valjda ima katastar za to da im kaze koje je cije zemljiste.

  • MaliMis_1 04.08.2014.

    neznam zasto je upucao ovoga ali onaj u Zagrebu je bio kamatar a on klinac.neznam kako bih ja reagirao da mi stari ima oruzje u kući i da dodju kamatari i na silu žele u kuću a sam sam doma.poznam dečka od prije svih ovih dogadjanja.nebi mrava zgazio ali zivot donosi svasta.

  • kala40 04.08.2014.

    svasta siroti mladic samo nek se brzo oporavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare